Debandzooi
Image default
Mode en Kleding

Laat uw bedrijfsjassen bedrukken door Hurricane

De keuze voor bedrijfskleding die past bij uw bedrijf is belangrijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld letten op de kleur, maar ook de stof of het modelKies kleding die comfortabel is voor uw werknemers, want daarmee bevordert u de werksfeer en de productiviteit. Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf en draagt bij aan het uitstralen van een professionele en betrouwbare indruk. Tot slot is het belangrijk om de prijs-kwaliteitverhouding van de bedrijfskleding in de gaten te houden.

Buitenwerkers verwarmd door stijlvolle bedrukte jassen en bodywarmers

Als uw werknemers vroeg in de ochtend aan het werk zijn, dan kan het vooral in de wintermaanden erg koud zijn. Zorg er dan voor dat uw medewerkers voorzien zijn van een goede werkjas. Met bedrukte jassen en bodywarmers bieden wij de ideale oplossing voor personeel die veel buiten werkt.

Dankzij een breed assortiment aan bedrukkings- en borduurtechnieken maken wij stijlvolle jassen en bodywarmers die tevens de nodige warmte bieden. Ook voor de borduring van mutsen en handschoenen zijn wij u graag van dienst. Werknemers die in een extreem koude omgeving werken, doen er goed aan thermische kleding te dragen.

Met onze bodywarmers kunt u uw werknemers beschermen tegen kou, wind en regen. Ze zijn gemaakt van stevig en sterk materiaal dat het lichaam warm houdt zonder uw medewerkers te belemmeren in hun bewegingen. Onze bodywarmers zijn licht van gewicht, waardoor ze ideaal zijn bij fysiek zwaar werk.

De perfecte pasvorm: bedrijfsjassen voor mannen en vrouwen!

Bij ons vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding voor zowel dames als heren. Onze kleding is ontworpen voor zowel mannen en vrouwen, zodat uw werknemers altijd comfortabel kunnen werken. Naast dames- en herenkleding bieden wij ook veel unisexstijlen aan. Het voordeel van unisexkleding is dat het comfortabel zit is voor zowel mannen als vrouwen.

Waarom Laat uw bedrijfsjassen bedrukken door Hurricane?

Als u op zoek bent naar bedrukte bedrijfsjassen die voldoen aan de hoogste kwaliteiten en die een professionele uitstraling hebben, dan is Hurricane de beste optie. Laat uw bedrijfsjassen bedrukken door Hurricane en u bent er zeker van dat uw jassen er stijlvol uitzien en dat uw logo op een professionele manier wordt weergegeven.

Met meer dan 80 jaar ervaring is het team van Hurricane klaar om u te adviseren over welke jas of bodywarmer het beste bij uw bedrijf past. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag snel een vrijblijvende offerte aan. Laat u verrassen door de uitgebreide kennis en ervaring die zij in huis hebben!