Debandzooi
Image default
Mode en Kleding

6 stappen om je baby eruit te laten zien als een miljonair

Baby’s groeien snel, dus waarom zou hun kledingkast anders zijn? Ze zijn in een paar maanden tijd over hun kleren heen, en dan hebben ze net zo snel nieuwe nodig. Het is moeilijk om te weten hoe je je baby op zo’n kortstondige en voorbijgaande manier moet aankleden, maar er zijn tal van manieren om de klus goed te klaren! Deze gids over hoe je je baby moet aankleden, geeft je zes stappen om de beste kleding voor je kleintje te kiezen. Je moet er zeker van zijn dat hij of zij er goed uitziet vanaf het moment dat je ze thuisbrengt uit het ziekenhuis tot hun eerste schooldag.

1) Maak winkelen leuk

Raak er niet zo verstrikt in om ervoor te zorgen dat uw baby alle hipste designermerken van vandaag heeft, zodat u uw kleintje uiteindelijk geen kleding aandoet die bij haar persoonlijkheid past.

Voordelige opties

Bij het winkelen voor kinderen kan het een geweldig idee zijn om dingen leuker te maken door te zoeken naar voordelige opties, artikelen te verkopen op de werf of lokale consignatiewinkels te bezoeken in plaats van grote kistenwinkels.

2) Investeer in kwaliteitsstukken

Het kan verleidelijk zijn om die goedkope, trendy jurk bij Stylonic te pakken, want het is schattig en je baby zal het (op zijn best) één keer dragen.

Romper

Maar bedenk eens hoe vaak je hem in die romper zult stoppen – en als hij het na één keer dragen ontgroeit, wat had het dan voor zin?

3) Exclusieve babykleding

Tot voor kort was het erg moeilijk om leuke en exclusieve babykleding te vinden, vooral als je iets speciaals wilde voor je pasgeboren baby. Tegenwoordig zijn er echter veel fantastische merken die kleding voor baby’s maken die van hoge kwaliteit en zeer stijlvol zijn. Dit is geweldig nieuws, want baby’s ontgroeien hun kleding vrij snel. Daarom is het essentieel dat ze er zo modieus mogelijk uitzien als ze exclusieve babykleding dragen en terwijl ze te allen tijde comfortabel blijven.

4) Mix texturen, patronen en kleuren

Het mengen van texturen, patronen en kleuren kan lastig zijn voor baby’s, omdat ze er gemakkelijk uit kunnen zien als een explosie in een verffabriek.

Neutrale kleuren

Probeer neutrale kleuren te mixen en te spelen met textuur op je baby door comfortabele, warme truien of overhemden te combineren met goed passende formele kledingstukken zoals leren broeken of overhemden met knopen.

5) Geef je kinderen hun eigen stijl

Veel ouders kleden hun kinderen in wat er bij Beverwijk te koop is. Wees niet die ouder.

Kinderkleding

Kinderkleding is schattig en het hoeft je bankrekening niet te breken. Het moet er gewoon goed uitzien voor uw kind en hem of haar een goed gevoel over zichzelf geven.

6) Veel plezier met accessoires

Accessoires zijn je geheime wapen. Handtassen, schoenen, hoeden en sieraden kunnen je outfit allemaal accentueren en je helpen er samen uit te zien als je dat niet bent.

Gemakkelijk

Als je jezelf niet aankleedt voor je werk (of als niemand anders het voor je doet). De accessoires zijn een gemakkelijke manier om dingen van dag tot dag of zelfs van uur tot uur te veranderen.