Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Bestel de mooiste emaille naamborden bij webwinkel Naambordkopen.nl

Wat maakt een emaille naambord bijzonder? Een emaille naambord is klassiek en heeft een nostalgisch uiterlijk. Vroeger zagen we zeer veel emaille naamborden aan de gevels van huizen. Deze bordjes staan dan ook extra mooi bij oudere woningen, ze geven net dat extra stukje uitstraling dat perfect past bij een gedateerde woning. Maar tegenwoordig past een emaille naambord ook prima bij een moderne woning. Speciaal voor dit type woningen zijn namelijk de moderne of retro emaille naamborden in het leven geroepen.

Emaille naamborden worden met de hand gemaakt. Dit maakt elk bordje dan ook uniek. Door moderne technieken die helemaal bij deze tijd passen blijft het naambord voor lange tijd zeer mooi. Ook de kwaliteit van emaille naamborden is top te noemen, ze zijn ijzersterk.

Een aanbieder van emaille naamborden is Naambordkopen.nl. Bij deze webwinkel kunt u zeer eenvoudig online het naambord van uw wens bestellen. Bij Naambordkopen.nl vindt u verschillende typen emaille naamborden, elk in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Ook valt er te kiezen tussen meerdere kleuren en lettertypes. Zo kunt u het naambord geheel naar eigen wens en stijl invullen. Emaille naamborden worden bevestigd door middel van een zogenoemde blinde sluiting. Dat wil zeggen dat de schroeven onzichtbaar zijn. Dit is mogelijk doordat u eerst een achterplaat op de muur naast de voordeur schroeft. Op deze achterplaat kunt u vervolgens het emaille naambord bevestigen. De achterplaat en schroeven voor bevestiging worden bij het emaille naambord bijgeleverd.

Ook roestvrij stalen naamborden in het assortiment

Wat maakt een RVS naambord bijzonder? Zoals u waarschijnlijk wel weet betekent RVS roestvrij staal. Dit houdt in dat dit materiaal, het staal, niet zal gaan roesten. Ook niet wanneer het naambord nat wordt. Ideaal dus, aangezien een naambord buiten hangt en te maken krijgt met verschillende weersinvloeden. Een RVS naambord heeft een strak design dat er sjiek uitziet. Het past dan ook bij elk type woning. Standaard wordt de tekst op het naambord in de kleur zwart in het naambord gelaserd. Een andere kleur letters kiezen kan natuurlijk ook, dit wordt dan met vinyl op het naambord geplaatst.

Een groot en prachtig assortiment RVS naamborden is bij Naambordkopen.nl verkrijgbaar.

https://naambordkopen.nl/