Debandzooi
Image default
Bedrijven

Werkt relatietherapie?

De liefde is soms ingewikkeld. Veel stellen kampen met relatieproblemen. In het begin is alles nog rozengeur en maneschijn, maar na een aantal jaar gaan ook de negatieve kanten van je partner opvallen. Dan is het ineens niet meer zo perfect als dat het was en moet je af en toe ook om gaan met de minder leuke kanten van het hebben van een relatie. Vaak zijn dit maar kleine dingen en kom je niet verder dan een paar kleine discussies en wat irritatie hier en daar.

Het kan helaas ook zo zijn dat je je na een tijdje echt niet meer gelukkig voelt in je relatie. Je gaat je af en toe afvragen hoe je leven zou zijn zonder je partner en of je dan misschien niet gelukkiger zou zijn. Als jullie zelf niet meer zo goed uit je ruzies komen en het wordt steeds erger, is het misschien toch een goed idee om relatietherapie te overwegen.

Het is goed om te weten dat relatietherapie in het grootste deel van de gevallen werkt. Bij 80% van de stellen die in relatietherapie gaan, heeft het een positieve invloed op hun relatie. Toch zijn er veel mensen huiverig over therapie. Veel mensen beweren dat ze daar helemaal geen zin in hebben of er niet in geloven. Het is ook wel een aardige stap die je moet nemen. Het begint al met toegeven aan jezelf en aan je partner dat er hulp nodig is. Veel mensen vinden dit lastig en eng, omdat ze zich hierbij open moeten stellen. Ook is het lastig als slechts 1 van de 2 personen in therapie wil.

Het beste is om het toch maar een kans te geven, dan heb je in ieder geval gedaan wat je kon om de relatie te redden. Denk eens aan relatietherapie Amsterdam of relatietherapie Leiden

https://piekerpoli.nl/

Gerelateerde artikelen

Lichtstraat installeren

Verf koopt u bij Moosefarg!

Een kijkje in de wondere wereld van led verlichting