Debandzooi
Image default
Verbouwen

U kunt bij deze specialist terecht voor leien en zinken daken en dakkapellen

U wilt kwaliteit wanneer u een nieuw dak laat aanleggen. U wilt natuurlijk geen lekkage krijgen bij iedere regenbui. Daarnaast moeten ze ook allerlei neventaken uitvoeren, zoals het plaatsen van een dakkapel. Dat is makkelijker voor u als klant, omdat u dan maar een aannemer in dienst hoeft te nemen. Wilt u een zinken of een leien dak? Hegeraat Leidersbedrijf is een allround dakspecialist die u helpt bij het ontwerpen, plaatsen en reinigen van alle soorten daken. Als een jong en dynamisch bedrijf is deze firma als geen ander begaan met de wensen van de klant.

Dit leidekkersbedrijf levert meer dan alleen een zinken en leien dak

Leidekkersbedrijven kunnen niet altijd zinken of leien daken leggen. De specialisten van Hegeraat Dakdekkers kunnen dit wel. Bij dit bedrijf voeren ze alle werkzaamheden, zoals het reinigen en impregneren van uw dak, met de grootste zorg uit. Dat geldt niet alleen voor wanneer u een zinken of een leien dak heeft, maar voor alle soorten daken. Wilt u timmerwerkzaamheden gedaan hebben? Ook dat is geen probleem! Na het reinigen van uw dak wordt het geïmpregneerd door het zelfontwikkelde middel dat u gegarandeerd vijf jaar een mos- en aanslag vrij dak geeft. Maar dat is nog steeds niet alles. Hegeraat Leidekkersbedrijf helpt u ook maar al te graag wanneer u een leien gevel of gevelbekleding wilt. Ook al uw koper-, zink- en loodwerk wordt met de grootste precisie geplaatst.

Allround leidekkersbedrijf voor een nieuw zinken en leien dak

Of u nu particulier bent of een zaak heeft, met Hegeraat Dakdekkers ziet uw dak er altijd netjes uit en kunt u er veilig onder wonen. Naast experts in het plaatsen, leveren en ontwerpen van stijlvol zinken dak en leien daken, levert dit veelzijdige bedrijf ook zaken als dakkapellen. Natuurlijk wordt die perfect geplaatst en zullen alle timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben tot in de puntjes worden verzorgd. Hoe kunt u uw zinken of leien dak zo mooi mogelijk houden? Hegeraat Leidekkersbedrijf weet het antwoord: impregneren. Door het zelfontwikkelde middel van dit bedrijf garanderen zij een mos- en aanslagvrij dak voor minstens vijf jaar lang.