Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Schakel een specialist in wanneer uw rijbewijs ingevorderd is

Had u haast en heeft u onbewust te hard gereden? Of heeft u echt even doorgereden omdat u te laat vertrokken was? Als u meer dan 50 kilometer per uur te hard rijdt, is de kans groot dat uw rijbewijs ingevorderd wordt. Wanneer deze vervelende situatie ontstaat, is het prettig om te weten hoelang uw rijbewijs ingevorderd wordt. Hierover beslist de officier van justitie. Het is mogelijk om uw rijbewijs sneller terug te krijgen na invordering. Dit resultaat kan behaald worden door een specialist van VTH Advocatuur in te schakelen. Hiervan ontvangt u alle hulp die u nodig heeft om uw rijbewijs terug te krijgen. Dit is helemaal van groot belang wanneer u uw rijbewijs nodig heeft voor uw werk.

Dien een klaagschrift in

De specialisten van VTH Advocatuur helpen u graag om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Wanneer u enkel de officier van justitie laat beslissen, bent u minimaal twee maanden uw rijbewijs kwijt nadat deze ingevorderd is. Met een advocaat van VTH Advocatuur aan uw zijde wordt uw zaak binnen 14 dagen behandeld door een rechter. Deze specialist helpt u met het opstellen van een klaagschrift. In de meeste gevallen lukt het om met deze handeling uw rijbewijs snel terug te krijgen. Over het algemeen heeft dit veel meer effect dan wanneer u zelf een brief schrijft en deze opstuurt naar de officier van justitie. Uit ervaring is gebleken dat over het algemeen weinig rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie als u zelf contact opneemt.

Wat moet u doen als al meerdere keren uw rijbewijs ingevorderd is?

Is uw rijbewijs in minder dan 5 jaar voor de tweede keer ingevorderd? Of bent u met te veel alcohol op achter het stuur gekropen na een feestje? Ook in situaties als deze wordt geadviseerd om een ervaren verkeerstrafrechtadvocaat in te schakelen. Deze kan u helpen met het indienen van een klaagschrift. Wel is uit ervaring gebleken dat dit in situaties als deze niet altijd voor het gewenste effect zorgt. Dit geldt ook wanneer u vaker dan één keer uw rijbewijs kwijt bent geraakt.

https://www.advocaat-verkeersstrafrecht.nl/