Debandzooi
Image default
Bedrijven

Jij kan ook terecht bij Piekelpoli!

Iedereen die te veel van zichzelf eist kan terecht bij de Piekerpoli. Onze therapeuten bieden een multidisciplinaire aanpak voor psychische problemen, die gericht is op duurzaam herstel. Zodat je jezelf weer beter gaat voelen. Je wordt op discrete, professionele wijze geholpen door ervaren en betrokken therapeuten. Alle behandelingen zijn maatwerk.

Je zoekt therapie of een relatietherapie in Haarlem. Voor therapie, psychische hulp, gesprekken, coaching of relatietherapie kun je terecht bij Linda Dunne. Haar praktijk ligt aan de rand van het centrum van Haarlem, aan het Spaarne. In een fijne, ruime en lichte praktijkruimte ontvangt Linda haar cliënten.

Je bent opzoek naar therapeutisch hulp bij een burn out, of naar een psycholoog in Leiden. Sabine van der Hulst heeft al jaren een eigen praktijk in Leiden. Als je een goede psycholoog of therapeut in de regio Leiden zoekt dan kun je bij Sabine terecht. De praktijk ligt op een dynamische plek vlakbij het centraal station van Leiden. En is daarbij goed bereikbaar met eigen vervoer. Bij Sabine ervaar je veiligheid. Ze ziet de persoon tegenover haar. Dit merk je aan haar attente en doordachte uitspraken. Op één of andere manier weet Sabine altijd de juiste snaar te raken. Ze vraagt precies naar het juiste onderwerp of ze benoemt juist hetgeen even lastig gaat, en dat ze dat gezien heeft en dat het normaal is om even van slag te zijn.

Wellicht ben je opzoek naar EMDR-therapie, of misschien heb je gezocht naar psycholoog behandeling in de regio Leiden. Hiervoor kun je bij Yvonne Ludwig terecht. Yvonne is één van de meest ervaren psychologen van Leiden. Zij past al lang met succes EMDR-behandeling toe en zij heeft al veel mensen in Leiden en omstreken met gesprekstherapie geholpen. De praktijk van Yvonne ligt op een rustige plek aan de rand van het centrum van Leiden. Yvonne is gespecialiseerd in het hulp verlenen tijdens een burn-out, maar ook tijdens stress en angst problemen. Uiteraard heeft ze meerdere specialisaties. Kijkt u gerust op de site voor meer.

https://piekerpoli.nl/