Debandzooi
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang ondersteuning van een gedreven advocaat bij verdenking van een zedendelict

Heeft u een advocaat nodig omdat u ten onrechte wordt verdacht van een zedendelict? Laat u dan bijstaan door een gedreven advocaat van De Strafpleiters, een advocatenkantoor in Rijen. De advocaten van dit kantoor hebben cliënten bijgestaan in grote strafzaken door heel Nederland. Ook bij een zedendelict ondersteunen zij u zowel juridisch als emotioneel. De advocaten hebben namelijk oog voor de psychische gevolgen van deze verdenking, zoals het verlies van uw baan en het feit dat mensen u liever niet meer aankijken. Lees verder voor meer informatie over het proces en waarom het belangrijk is om een gespecialiseerde zedenadvocaat in te schakelen.

Waarom is het van belang om een zedenadvocaat in te schakelen?

Bij De Strafpleiters werken professionele zedenadvocaten. Een zedendelict is een ontzettend complex misdrijf, waardoor de advocaat gespecialiseerde kennis dient te hebben over het proces. In het Wetboek van Strafrecht worden onder andere het in het bezit hebben van kinderporno, aanranding en verkrachting gerekend tot zedendelicten. Als u van een zedendelict wordt verdacht, dan is het zaak om direct een advocaat in te schakelen. Een aanhouding voor dit misdrijf leidt namelijk vaker wel dan niet tot een gevangenisstraf. Een zedenadvocaat kan:

  • u informeren over het proces dat u te wachten staat;
  • een verdedigingsstrategie met u opstellen;
  • de aangifte en het steunbewijs tegen u grondig bekijken.

Meld u zaak direct aan bij dit advocatenkantoor

Heeft u een ontbiedingsbrief ontvangen of bent u al verhoord op het politiebureau? In beide gevallen is het noodzakelijk om een advocaat in te schakelen. Tot die tijd kunt u er rekening mee houden dat uw gegevensdragers gecontroleerd zullen worden en kunt u het best een beroep doen op uw zwijgrecht (art. 29 Sv). Meld uw zaak direct aan op de website van De Strafpleiters; een advocaat neemt binnen 24 uur contact met u op om u verder te informeren.

https://destrafpleiters.nl/