Debandzooi
Image default
Woning en Tuin

Zin om je huis op te fleuren met een wandkleed een lamp of kussens? Deens helpt je erbij!

Het aanbod woonaccessoires en meubels Op Deens.nl is groot, afwisselend en uniek. Madam Stolz, it’s about RoMi en HKliving zijn voorbeelden van topmerken in de collectie. Met al die heerlijke spullen zorgt Deens voor meer kleur in huis en in jouw leven. Zowel de labels als de artikelen worden zorgvuldig geselecteerd. Alleen waardevolle, duurzame, stijlvolle producten komen in aanmerking. We geven enkele voorbeelden.

Madam Stolz zorgt voor de finishing touch. Dit geldt zowel voor de stoelen, banken en tafels als voor de plantenbakken, vazen, fotolijstjes en het aardenwerk servies. Laten we de lampen niet vergeten. Hanglampen, tafellampen, wandlampen, lichtsnoeren, losse lampenkappen: ze zitten er allemaal tussen. Het Deense Madam Stolz is pionier als het om de Scandinavische woonstijl gaat.

Hoe internationaal de naam ook klinkt, it’s about RoMi is ‘gewoon’ Nederlands. Het ontwerpersteam geeft iedere lamp de naam van een stad mee. Biarritz (zuidwest Frankrijk) is een hippe vloerlamp van 143 cm hoog. Deze zwarte lamp heeft een stoere, robuuste uitstraling. De kap kun je kantelen en zwenken. De aan- en uitknop zit in de stang verwerkt. Seattle, zo heet het in hoogte verstelbare tafellampje. De E27 fitting is geschikt voor 40W lichtbronnen. Het snoer is 180 cm lang.

Ook Nederlands is HKliving. Dit merk kenmerkt zich door veelzijdigheid. Een greep uit het assortiment: porseleinen schalen; keramieken espresso mokken; aardenwerk retro lampenvoeten; woontextiel als plaids van zijde, wol en satijn en fluwelen kussens. Ieder product is met liefde en oog voor detail gemaakt. De afwerking is perfect. De stijl is bijzonder. De combinatie van elementen uit een nostalgisch verleden én onze moderne tijd spreekt veel mensen aan.

Mocht je vragen hebben over hier besproken of andere Deens items, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Het nummer is +31 (0) 6 23 62 1558. Je kunt maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bellen. Om een appbericht te sturen, gebruik je hetzelfde nummer. Mails kunnen worden gericht aan klantenservice @deens.nl.

https://www.deens.nl/