Debandzooi
Image default
Bedrijven

Is een nieuw record voor Bitcoin in zicht?

Afgelopen week was er een grote onrust op de markt van crypto. De koers van munten als Bitcoin en Ethereum bleven flink afnemen en sommige startende beleggers zagen daardoor hun geld in rook op gaan. Sinds afgelopen maandag lijkt het alsof de koers weer aan het stijgen is. Sommige geven zelfs aan dat Bitcoin op weg is naar een nieuwe record waarde.

 

Een stijging die blijft doorzetten

Bitcoin zit sinds afgelopen vrijdag in een lift en blijft maar toenemen in waarde. Op dit moment is Bitcoin slechts $4000 verwijdert van een het vorige record. De verwachting is dan ook dat binnenkort Bitcoin dit zal verbreken en daardoor een nieuw record gaat bereiken in waarde. Steeds meer beleggers lijken ook interesse te tonen in Bitcoin en Ethereum en daarom zitten beide nu in een flinke koersstijging.

Binnenkort een nieuw record voor Bitcoin?

Het kan dus zomaar gebeuren dat we binnenkort een nieuw record voor Bitcoin gaan zien. Onder andere de stimulus checks vanuit Amerika gaan invloed uitoefenen op de beurs en daardoor is de verwachting dat aandelen en crypto nog verder gaan stijgen. Misschien haalt Bitcoin voor mei 2021 wel een nieuw record, wie weet?

Bitcoin koers blijven volgen

Om zoveel mogelijk succes te hebben met crypto, is het belangrijk om de koers van de munten in de gaten te blijven houden. Het is logisch dat je hier niet een hele dag tijd voor hebt en soms moet je specifiek gaan kiezen welke artikelen je gaat lezen. Het volgen van de koers van Bitcoin is dan ook in veel gevallen een dagtaak. Gelukkig zijn er een aantal websites die je veel informatie kunnen geven over de munt en de verwachte stijging of daling. Cryptobenelux is een voorbeeld hiervan en zorgt ervoor dat jij op de hoogte wordt gehouden van de koers van de munten.

 

https://www.cryptobenelux.com/bitcoin-koers/