Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Het beste schoonmaakbedrijf voor ondernemingen in Alkmaar

Het beste schoonmaakbedrijf Alkmaar is al jaren actief in de schoonmaakbranche, en maken schoon voor grote organisaties. En komen op afspraak langs ook om meerdere keren in de week bij u onderneming schoon te maken. Daarbij werken wij bij groot organisatie met een 5 jarige contract, hierbij zenden we onze mensen gewoon uit. Als u deze samenwerking met onze aangaat valt de prijs ook zeker te bespreken. vele bedrijven waren u al voor en en zijn echt tevreden over onze geleverde diensten. Wij zijn dan ook niets voor niets het snelst groeiende schoonmaakbedrijf in Nederland

Onze service en kwaliteit 

Wij bij schoonmaakbedrijf Alkmaar werken uitsluitend met beste en duurzaamste schoonmaakmiddelen. Zo gebruikt wij zo min mogelijk chemicaliën in onze  schoonmaakmiddelen, om eventuele huidirritaties te voorkomen. Daarnaast zijn de verpakkingen van onze schoonmaak producten recyclebaar, zo werken wij mee aan een goed milieu. Daarnaast blijven wij onze schoonmaken artikelen ontwikkelen en zijn ze via de site ook te komen voor eigen gebruik. Verder kun wij ook grote aantallen schoonmaakmiddelen regelen tegen de inkoopprijs. Daarnaast hebben we hoogwerkers dus kunnen we ook de ramen bij u komen lappen, een keer in de 2 jaar is dit vaak wel nodig.

Extreme gevallen en moeilijk schoonbare vlekken

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er gemorst  wordt met  dingen als eten en drinken. Hierdoor ontstaan vlekken die je er vaak niet uit krijgt, zonder dat je beschikt over de juiste kennis. Ook hier bieden wij onze diensten voor aan, we verwijderen elke vlekken uit banken stoel of tapijten vloeren in uw bedrijf. In de meest extreme gevallen zijn wij er ook. Het kan maar zo dat je op een dag bij je bedrijf aankomt en een deel van het gebouw is ondergespoten met graffiti. Ook deze vlekken krijgen wij verwijderd van je muren met onze zwaardere schoonmaak middellen.