Debandzooi
Image default
Woningen

Op zoek naar een huis in Hoogeveen?

Dan bent bij de beste makelaar Huis kopen Hoogeveen aan het juiste adres. Wij zijn het grootste Makelaarsbedrijf in Hoogeveen en omstreken. Wij bieden u de beste hulp bij het zoeken naar een woning, of het verkopen van uw huidige woning in hoogeveen. We hebben een groot team van makelaars, met veel ervaring in het vak. Wij zijn ervan overtuigd dat we de zelfs een bouwval kunnen verkopen. Op sorteren woning nauwkeurig en stemmen ze af op uw wensen. Daarbij geven we  graag de beste adviezen, soms kunnen de kleinste aanpassing aan een woning er al voor zorgen dat hem veel sneller verkoopt. 

Waarde en taxatie van huizen

Naast het koop en verkopen van huizen, taxeren we ook huizen en bepalen we aan de hand daarvan de waarde van uw woning. Hierbij kijken we naar meerdere factoren, een van de belangrijkste is toch wel de staat van een woning. Is alles nieuw kan de volgende bewoner er direct in. Of moet er juist eerst voor duizenden euro’s verbouwd worden. Wat voor soort huis is het, vrijstaande de woningen zijn natuurlijk meer waard. De hoeveelheid grond die huis bezit wordt ook naar gekeken deze bieden natuurlijk meer mogelijkheden. En de ligging van een woning kan erg veel met de waarde doen, Huizen in steden zijn vaak  duurder  dan wanneer je buiten af woont. 

Huizenmarkt op dit moment 

De huizenmarkt loopt op dit moment goed, we merken aan de cijfers dat er veel huizen worden gekocht en verkocht. De waarde van huizen zijn ook aan het stijgen, er zijn veel zoekende naar woningen. Dit is positief als je op dit moment je huis wilt gaan verkopen, maar je weet natuurlijk nooit of dat zo blijft. Dan kan som naar een maand al aardig veranderen. Hou daarom altijd goed de huizenmarkt in de gaten, en verkoop je woning op het juiste moment.