Debandzooi
Image default
Bedrijven

Het behalen van je rijbewijs in Eindhoven

 

Je wilt je rijbewijs halen in Eindhoven, maar bij welke rijschool? Natuurlijk wil je je rijbewijs in zo min mogelijk lessen halen en liefst met maar één examen. Daarnaast wil je zekerheid dat je zo snel mogelijk slaagt voor je examen. Je wilt letten op het slagingspercentage van een rijschool. Maar wanneer is dit slagingspercentage goed en wanneer niet? We zoeken het voor je uit.

Definitie van slagingspercentage

Een slagingspercentage is het percentage studenten dat in één keer het eerste rijexamen haalt. Bij een tweede rijexamen is er ook een slagingspercentage, maar dat maakt geen deel uit van het slagingspercentage van de eerste poging.  Hoe belangrijk is het slagingspercentage van een rijschool precies? Hangt het slagingspercentage samen met hoe goed een rijschool is, of heeft dit meer te maken met de doelgroep waar de rijschool zich op richt? Het begeleiden van een bepaalde doelgroep kan het slagingspercentage beïnvloeden. Mensen begeleiden met faalangst is daar een voorbeeld van. Ze kunnen tenslotte volledig vastlopen in een examen, dat ze volledig verpest voelen. Dit gevoel zal het waarschijnlijk niet verbeteren. Deze mensen kunnen echter ook slagen met de juiste begeleiding. Dit kan meer tijd kosten dan de gemiddelde student. Rijschool in Eindhoven houdt altijd rekening met studenten met faalangst.

Wat heeft er invloed op het slagingspercentage?

Als de docent een student naar het examen stuurt die nog niet klaar is voor een examen, dan heeft dit invloed op het percentage. Het hangt dus vooral af van hoe lang een instructeur met een leerling wacht om een ​​examen te sturen. Misschien weigert een autorijschool met een hoog percentage studenten naar het examen te sturen totdat hij merkt dat een student er echt klaar voor is. Het is aan jou om te bepalen of dit bij jou past. Het slagingspercentage kan echter ook worden gebruikt om te bepalen of een instructeur studenten te vroeg naar het examen stuurt. Om te kijken of het een match is tussen de rijschool en jou raden we aan om een ​​proefles aan te vragen. Deze les is niet bindend, dus je kunt toch besluiten om over te stappen naar een andere rijschool.

We hopen dat dit je geholpen heeft en enige onduidelijkheden heeft opgeklaard. Hopelijk ga je nu succesvol de lessen doorlopen en zo snel mogelijk je rijbewijs behalen. Mocht je nog op zoek zijn naar een rijschool, dan kunnen wij Driving school Eindhoven van harte aanraden. Driving school Eindhoven zet het wel zijn van haar leerlingen op de eerste plaats, en zal jou een goede en aanpasbare begeleiding geven zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaalt.

https://drivingschooleindhoven.nl/

Gerelateerde artikelen

VCA-cursus

Ultra HD en 4K HD

Besteed uw financiële zaken uit aan de professional