Debandzooi
Image default
Bedrijven

Haaruitval bij vrouwen is een nachtmerrie

We hechten veel waarde aan een mooie bos haar vol volume. Dit komt doordat wij als mannen of vrouwen ons veel zelfverzekerder voelen met een mooie bos haar. Het geeft ons een bepaalde voldoening en zorgt ervoor dat we ons veel beter in ons vel voelen. Het verliezen van haar is dus nooit fijn en we willen dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Helaas gaat dit steeds moeilijker en naarmate we ouder worden verliezen we steeds meer haar. Voor zowel mannen als vrouwen gaat dit vaker gepaard met negatieve gevoelens, echter komt haarverlies bij vrouwen nog veel heftiger binnen. In deze korte tekst gaan we wat dieper in over haarverlies, het gevolg er van en wat je er tegen kunt doen.

Een schoonheidsideaal

Al vanaf de oudheid wordt haar gezien als een schoonheidsideaal. In vele oude afbeeldingen of schilderijen worden mensen afgebeeld met een volle bos haar. Dit is zowel van toepassing bij een man als vrouw. Waar echter een verschil in zit is de druk van dit schoonheidsideaal. Bij mannen wordt het over het algemeen beter gerespecteerd wanneer zij haar verliezen. Bij vrouwen is dit minder het geval en daardoor wordt de druk hierop verhoogd. Toch zie je dat er langzaam ontwikkeling komt in dit oude schoonheidsideaal. Zo zie je dat steeds meer vrouwen vol trots een kortere coupe dragen of zelfs volledig kaal gaan. Hoe de omgeving hier op reageert is ook enorm verandert. Je ziet namelijk dat steeds meer bedrijven en mensen dit omarmen en bijvoorbeeld delen via verschillende promotiekanalen.

Haaruitval tegen gaan

Ben je nog niet klaar om je haar te verliezen en wil jij nog graag een lange tijd hiervan genieten? Dan zijn er oplossingen voor je. Je zou ervoor kunnen kiezen om een haartransplantatie te doen. Een nadeel hiervan is echter dat dit veel geld kost en niet zonder risico’s gepaard gaat. Buiten een dure chirurgische ingreep zijn er nog andere manieren. Zo kun je gebruik maken van haargroeimiddelen en hoewel de meeste hiervan fabels zijn is er een middel dat wel degelijk werkt.

Ga haaruitval tegen met Locerin 

Locerin heeft een bewezen effectiviteit op het verminderen van haaruitval. De unieke formule die opgebouwd is uit 16 natuurlijke ingrediënten zorgt voor een genezende en helende werking van het haar. Zo wordt schade geheeld en kan dit veel erger voorkomen. Daarnaast biedt het een ondrsteuning aan je haargroei en versterkt het je haarkleur en de haar structuur

https://snelweerslank.nl/locerin/