Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Een erkende letselschade expert in Zoetermeer en omgeving

Bent u op zoek naar een erkende letselschadeadvocaat bij u in de buurt? Iemand met een goede naam en veel ervaring? Een gediplomeerde vakman die alles weet over kapitaliseren letselschade en gedragscodes in het personenschaderecht? Op lsa.nl kunt u via uw postcode of plaatsnaam zoeken naar een dergelijke advocaat in de omgeving. LSA is de Vereniging van Letselschadeadvocaten in ons land. Lang niet iedere advocaat is lid. Er gelden bijzonder strenge eisen. Een LSA advocaat heeft een beroepsgeheim. Dit betekent dat hij /zij verplicht is te zwijgen over gegevens die hem / haar tijdens het uitoefenen van het beroep ter oren zijn gekomen. De zwijgplicht geldt natuurlijk niet als de betrokkene toestemming geeft informatie te delen met anderen. Een andere verplichting die LSA advocaten hebben, is dat ze een zogenoemde derdengeldrekening moeten hebben. Op die bankrekening  kan geld voor een cliënt gestort worden. De aparte rekening voorkomt dat geld in de bedrijfsvoering van de advocaat komt dat daar niet voor bestemd is. LSA advocaten mogen geen – vaak nadelig uitvallende – no cure no pay regelingen treffen. Ze zijn strikt gebonden aan de Gedragsregels 2018 voor Advocaten. Ze staan onder toezicht van de specialisatievereniging en de Orde van Advocaten. 

Mr. Thomas van Dijk voldoet aan alle eisen die de LSA stelt. Hij staat al jaren mensen bij in de regio Zoetermeer, Den Haag en Gouda. En met succes; cliënten zijn zeer te spreken over van Dijk. Een paar recente beoordelingen.

“Ben zeer tevreden over de hulp die mij geboden is en het prettige contact dat ik heb gehad. Afspraak is afspraak en kan iedereen dit advocatenkantoor aanbevelen.”

“Uitmunted! Zowel vakinhoudelijk als praktisch. Uitstekende en efficiente communicatie. To the point!”

“Enorm tevreden over de heer Van Dijk. Zeer deskundig en voelde mij altijd gehoord en geholpen. De heer Van Dijk heeft oprecht hart voor de zaak.”

Wilt u in contact komen met advocaat van Dijk? Hij is telefonisch bereikbaar op +31 (0) 79 323 9558. U kunt ‘m ook een mailtje sturen: t.vandijk@advocaatvandijk.nl. Appberichten kunnen verzonden worden naar +31 6 22 03 299.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl