Debandzooi
Image default
Bedrijven

De voordelen van een DiGiCo mixing console

De mixing consoles van DiGiCo staan voor kwaliteit

Praat je over mixing consoles en bijbehorende accessoires van uitmuntende kwaliteit dan heb je het over DiGiCo. Deze producent is een onwijs bekende speler op de markt van audioapparatuur. Vele artiesten erkennen de kwaliteit van de apparaten en voelen zich erg gesteund wanneer zij hierop een beroep kunnen doen. Weet jij als artiest namelijk zeker dat jouw audio superieur klinkt dan kun je namelijk het beste uit jezelf en je optreden halen. Daarbij heeft DiGiCo de beschikking over accessoires die functioneel zijn en meerwaarde bieden voor jouw mixing console. Doordat er verschillende opties zijn hierin kan iedere artiest helemaal zijn of haar eigen sound creëren. Deze flexibiliteit en de hoge kwaliteit van de audioapparatuur maken DiGiCo tot een van de populairste merken op dit gebied.

De S series is een fantastische oplossing voor toerende artiesten

Als artiest is het fantastisch dat je het geluid helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Je zet de instelling precies zo dat het naar jouw smaak is. Hiermee ontwikkel jij je eigen stijl. De S series van DiGiCo maakt het zelfs mogelijk om dit te doen wanneer je op tournee bent. De fabrikant heeft speciaal voor reizende artiesten of evenementen een compacte variant van hun mixing console ontworpen. Hierbij blijft de focus op uitzonderlijke kwaliteit in bouw en geluid, zonder dat daarbij ook maar iets wordt ingeleverd op de gebruikerservaring. En dat overal ter wereld! Door de compactheid van de apparatuur kan deze in vrijwel elke kofferbak mee op tournee. De DiGiCo S series is uitgerust met multi-touch touchscreens waardoor jij zeker weet dat je waar dan ook het beste uit je gig kunt halen.

De brede inzetbaarheid van de DiGiCo SD series

Maar de liefhebbers van de DiGiCo mixing consoles bevinden zich niet louter onder de groep ‘artiesten’. Ook andere segmenten van evenementen maken graag gebruik van de hoogstaande kwaliteit van deze fabrikant. Of ze nou kiezen voor de SD5, SD 7, SD7Q, SD9, SD10, SD11 of SD12: met de audio op hun evenement zit het met behulp van DiGiCo wel goed. Denk hierbij aan sportevenementen in (grote) sportzalen, theatervoorstellingen, live tv uitzendingen en concerten.

Een specialist wil jou helpen op dit gebied

Het kan lastig zijn om precies de juiste keuze te maken qua DiGiCo mixing consoles als je niet helemaal duidelijk hebt wat de precieze specs zijn per apparaat. Het is daarom verstandig om de hulp in te schakelen van een specialist op dit gebied. Deze heeft hierin ervaring en kan jou helpen in je zoektocht. Eén geruststelling kun je alvast onthouden. Welk type je ook kiest: de mixing consoles van DiGiCo brengen jouw evenement naar een hoger niveau.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/