Debandzooi
Image default
Woning en Tuin

Antislip stickers voor op de trap

Thuis uitglijden op de trap of in de douche? Je staat er normaliter nooit bij stil. Maar dit gebeurd vaker dan je denkt. En het vervelende is dat veel mensen die op deze manier ten val komen, vaak ook nog met verwondingen en letsel in het ziekenhuis belanden. Hoog tijd dus om je eigen woning iets veiliger te maken.

Je kent het wel, kinderen die niet de trap af lopen, maar af rennen. Dit gaat duizend keer goed. Maar het gaat hoe dan ook een keertje fout. Dan verstapt iemand zich of mist er iemand een tree. Je hoeft er nog niet eens hard voor te lopen hoor. Een gladde trap is vaak de oorzaak. Om de traptreden wat stroever te maken zodat je met je voeten in ieder geval veel meer grip hebt kun je antislip stickers gebruiken. Antislipstickers hebben een ruwe bovenkant dat enorm stroef aanvoelt. Deze stickers plak je op elke trede. Zodat mensen in jouw huis veilig via de trap naar boven en naar beneden lopen. In plaats van antislipstickers kun je eventueel ook antislip tape voor trappen gebruiken. Echter is de tape alleen verkrijgbaar in opvallende kleuren. En de stickers kun je naast wit en zwart, ook in een transparante vorm verkrijgen.

Dit soort stickers zijn niet alleen interessant voor gladde trappen maar ook voor gladde vloeren. In woningen geldt meestal dat het bad of de douche erg glad zijn zodra er water op de vloer terecht komt. Je zou hier een antislip badmat of douchemat in kunnen leggen om het probleem te verhelpen. Maar je kunt ook antislip stickers kopen en deze op de bodem van je badkuip of op de douche vloer plakken. Antislip voor trappen en badkamer zijn echt een aanwinst voor elk huishouden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voorkom het gemakkelijk met deze handige veiligheidsstickers. Je bestelt ze online bij onder andere de webshop antislipmatkopen.nl. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer winkels die ze verkopen! Zorg in ieder geval dat je ze in huis haalt en maak je huis weer een stukje veiliger voor iedereen.

https://www.antislipmatkopen.nl/Antislip-stickers

Gerelateerde artikelen

Wat maakt een schuifpui nu zo mooi?

Ga voor een professionele bootstoffering bij een ervaren bedrijf

Soorten vouwgordijnen