Debandzooi
Image default
Zakelijke dienstverlening

De verschillende soorten afval voor containerverhuur

De verschillende soorten afval voor containerverhuur

Wanneer je van containerverhuur gebruik wilt maken omdat je jouw tuin gaat veranderen of een grote schoonmaak houdt, dan wil je wel weten welke soort container je voor jouw afval nodig hebt. Voor verschillende soorten afval heb je namelijk verschillende containers, en wij zullen deze soorten even doorspreken.

Bouwafval

Als je inderdaad jouw huis gaat verbouwen dan is dit het soort afval waar je mee komt te zitten, en heb je dus ook een container voor deze soort afval nodig. Het soort afval wat je hierin doet zijn losse meubels, puin, stenen, gips, laminaat, metalen etc.

Grofvuil

Grofvuil kan over het algemeen in dezelfde container als het bouwafval. Dit is het soort afval wat je hebt bij een verhuizing of een grote schoonmaak van het huis. Het zijn veelal losse meubels maar ook kleinere spullen.

Puin

Als we het hebben over puin dan hebben we het over steen en enkel over steen, denk hierbij aan tegels, muren en keien bijvoorbeeld. Wanneer je jouw badkamer of keuken bijvoorbeeld gaat bouwen dan heb je uiteindelijk een hoop puinafval voor de container.

Houtafval

Als je aan het verbouwen bent dan kan er ook houtafval bij komen kijken, dit is bijvoorbeeld deuren, laminaat en kozijnen. Hiervoor kun je bij de containerverhuur vaak een aparte container krijgen.

Groenafval en grond

Als je aan de slag gaat in de tuin dan zal je veel van dit soort afval hebben. In een container voor enkel groenafval mag over het algemeen tot 25% grond zitten, heb je meer grond? Dan is een aparte container voor de grond een slim idee. Snoeiafval, graszoden en takken bijvoorbeeld horen in de container voor het groenafval.

Voor verschillende soorten afval kun je bij het containerverhuur dus verschillende containers krijgen, bedenk van tevoren dus wat voor soort container je nodig gaat hebben.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/