Debandzooi
Image default
Dienstverlening

De mooiste kunststof kozijnen voor de scherpste prijzen!

Voorkom gedoe met schilderen, stinkende verf en schuren en kies voor kunststof kozijnen 

Veel mensen vragen zich af waarom kunststof kozijnen zo populair zijn. Kozijnen van hout zijn toch veel mooier om te zien, is dan een veelgehoorde redenatie?! En gemaakt van natuurlijk materiaal, dus beter voor het milieu? Beide aannames kloppen feitelijk niet. Kunststof kozijnen zijn, als u kiest voor houtnerfprofielen, niet van echt houten kozijnen te onderscheiden. En kozijnen van kunststof gaan veel langer mee dan houten kozijnen en zijn daarom juist minder belastend voor het milieu dan houten kozijnen. Daarbij is kunststof goed recyclebaar. En zo hebben kunststof kozijnen nog wel meer aantrekkelijke kanten. 

Kunststof is eenvoudig in het onderhoud 

Een veel genoemd voordeel van kunststof kozijnen is het eenvoudige onderhoud. Door maandelijks met een doek de kozijnposten af te nemen, houdt u het materiaal schoon en in goede staat. Een reinigingsmiddel is niet nodig, water volstaat. Houten kozijnen daarentegen vereisen een grondiger onderhoud. En vergeet niet dat houten kozijnen eens in de vijf tot zeven jaar een vers likje verf nodig hebben. Dat kost niet alleen tijd, maar ook geld. Kozijnen van kunststof hoeft u nooit te schilderen en zijn daarom onderhoudsarm. 

Kozijnen met een prima isolatie 

Kozijnen van kunststof staan bekend om hun prima isolerende werking. Warmte wordt door deze kozijnen prima vastgehouden, terwijl deze kozijnen ook geluiden tegenhouden. 

Veel mogelijkheden qua stijl en kleur 

Wat kozijnen die van kunststof zijn gemaakt extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Zowel in boerderijen, historische panden, nieuwbouwwoningen als in woningen met een romantisch interieur staan kunststof kozijnen prachtig. U hoeft keuze uit tal van profielen, stijlen en kleuren. Welke woonstijl ook jouw favoriet is: alles is mogelijk met kunststof.