Debandzooi
Image default
Bedrijven

Voorkomen is beter dan genezen

Door je medewerkers testen te laten doen bij drie60 voorkomen je problemen die in de toekomst kunnen ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een overspannen test. Het voorkomen van problemen bij je werknemer is beter dan het genezen ervan. Door goed op de hoogte te zijn van wat er allemaal speelt bij je werknemers kan je hier rekening mee houden. Hierdoor kun je toekomstige problemen voorkomen en zal je bedrijf soepel blijven lopen.

Wanneer er een werknemer uitvalt in je bedrijf zal dit voor veel onrust zorgen. Ook kost het uitvallen van een werknemer je veel geld. Iemand anders zal de werkzaamheden moeten overnemen, maar er zal toch betaald moeten worden aan de uitgevallen werknemer. Wanner het niet goed gaat met een werknemer is dit vaak niet zichtbaar aan de buitenkant. Het uitvallen van een werknemer komt vaak ook onverwachts. Maar je hoeft natuurlijk niet eerst ziek te zijn om hier aan geholpen te worden. Kies ervoor om testen aan te schaffen van drie60, deze testen zorgen voor inzichten over je werknemers. De testen geven ook de mogelijkheid tot hulp bij stress, hulp bij een burn-out en het voorkomen van een burn-out.  Neem dus gerust een kijkje op de site om de verschillende soorten testen te bekijken.

Vitaliteit van de werknemers is iets wat erg belangrijk is, de werknemers zijn toch de mensen die je helpen met het runnen van je bedrijf. De testen van drie60 signaleren problemen en geven de mogelijkheid om deze problemen te voorkomen. Drie60 werkt samen met een team psychologen die de werknemers kunnen helpen wanneer het niet helemaal goed gaat. Wanneer je kiest voor een programma van drie60 betaal je maandelijks een bedrag per werknemer. Je kunt ook een vast bedrag betalen, zo krijg je ook nog eens een vitaliteitstest voor je werknemers. Op deze manier laat je alles erg soepel lopen bij je bedrijf.

http://www.drie60.com