Debandzooi
Image default
Vervoer en transport

Verhuizing in Amsterdam? Enkele bespaartips

Verhuizen heeft zijn voordelen en nadelen. Het voordeel is natuurlijk dat het spannend is, want je gaat naar een nieuwe omgeving en je vindt een woning die beter aangepast is aan jouw situatie. Het nadeel is dan weer dat het veel werk is om te verhuizen, wat dan ook veel energie vraagt. Bovendien kost het onbewust ook veel geld. Hoe kan je dan wat geld besparen? Hieronder enkele tips van Heboverhuizingen, verhuisbedrijf Amsterdam, die je hierbij zou kunnen gebruiken. 

1. Dozen meenemen uit winkels

Zoals iedereen wel weet, heb je verhuisdozen nodig wanneer je wilt verhuizen. Nu kan je deze dozen aankopen. Dit kost op zich niet zo veel, maar op het einde van het verhaal zullen deze kosten toch wel oplopen omdat je veel dozen zal nodig hebben voor al je spullen. Daarom raden we aan om je verhuisdozen niet aan te kopen, maar goed uit te kijken in de winkels. Vaak kan je stevige dozen meenemen in de winkels die gratis zijn. Dit bespaart je op termijn heel wat geld. 

2. Geen inpakpapier, maar oude kranten

Hetzelfde geldt eigenlijk met inpakpapier. Je wilt je breekbare spullen goed inpakken, wat normaal is natuurlijk. Je kan deze dan inpakken in aangekocht inpakpapier, maar dit kost na verloop van tijd toch ook een hele duit. Het is veel goedkoper je spullen in te pakken in krantenpapier dat je toch wou weggooien of in reclamepapier. Op termijn zal je hiermee ook wat geld besparen.

3. Zelf verhuizen

Als je zelf veel tijd hebt en wanneer je handig bent, dan raden we je aan de verhuis zelf te regelen. Hierdoor hoef je dus geen verhuisfirma in te huren, wat je ook wel wat geld kan besparen. 

Sommige mensen kunnen niet anders dan een verhuisbedrijf in te huren, bijvoorbeeld omdat ze een beperkte sociale kring hebben, omdat ze niet zo mobiel zijn enzovoort. Dan loont het toch om goed te gaan vergelijken. Het ene bedrijf is het andere niet, waardoor je ook hiermee heel wat geld kan besparen!

4. Niet in het weekend maar doordeweeks verhuizen

Wil je verhuizen met een verhuisfirma, dan raden we het aan om dit te doen op een weekdag en niet in het weekend. Hoewel we beseffen dat een weekend vaak gemakkelijker is voor vele mensen, is het ook gewoonweg vaak duurder. Een weekdag komt veel goedkoper uit, waardoor je hiermee dan ook geld kan besparen. 

Wij wensen je veel succes en plezier met je verhuizing

 

https://heboverhuizingen.nl/