Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Oude slot

Iedere keer als je de deur openmaakt of op slot draait gaat het iets moeilijker. Toch doe je er niks aan tot op een koude regenachtige dag na een dag hard werken doe je de sleutel in het slot en het draait niet. Je zet natuurlijk wat kracht erachter en de sleutel breekt af. Nu ben je buitengesloten en moet je een slotenmaker Den Haag bellen voor hulp.

Het verhaaltje hierboven is geen unieke gebeurtenis en veel mensen hebben het meegemaakt. Iedere slotenmaker Den Haag kent deze verhaal wel en heeft het zeker een aantal keer meegemaakt. Veel mensen doen niks aan hun oude slot terwijl ze ruim van te voren weten dat het niet goed meer werkt. Naast buitengesloten raken en de kosten van een slotenmaker Den Haag kunnen er nog ergere dingen gebeuren.

Een oude slot is namelijk ook heel makkelijk te forceren. Een inbrekers kan het slot al binnen tien seconden forceren en als je in de avond thuis komt staat je nog een naarder gebeurtenis te wachten.

Wacht niet totdat je buitengesloten raakt of erger. Laat de oude sloten op tijd vervangen door een slotenmaker Den Haag.