Debandzooi
Image default
Eten en drinken

Kookworkshop

Wanneer je niet kunt koken is dat niet handig. Zeker met een gelegenheid als kerst of een verjaardag is het leuk om gasten lekker te verrassen met een lekker diner. Bij Clubcuisine kun je een kookworkshop volgen om je kookkunsten te verbeteren.

Het leuke van een kookworkshop is dat je in groepsverband een uitdaging aangaat en je laat inspireren door chefs die superlekker kunnen koken. Onder begeleiding maak je een heerlijk gerecht, dat je eventueel onder het genot van een goed glas wijn nuttigt.

Er zijn diverse kookworkshops waaruit je kunt kiezen: Italiaans, Tapas, Aziatisch, Hollands, amerikaans,  en natuurlijk Frans.

Met een kookworkshop kun je in een korte tijd vrij veel leren over de basis technieken. Snijden, ingredienten etc etc. Met deze basistechnieken kun je lekker verder aan de slag zodat jij devolgende kerst een heerlijke dis kunt voorschotelen.

Wil je meerdere avonden leren koken? Dan kun je ook voor een kookcursus gaan. Bij een kookcursus gaan ze bij Clubcuisine uitgebreiderer in op de materie en is daarom verspreid over meerdere avonden.

Leer snel koken met een leuke kookworkshop in Amsterdam

https://clubcuisine.nl/