Debandzooi
Image default
Eten en drinken

Een mals stuk tournedos tilt uw maaltijd naar een hoger niveau

Wilt u een heerlijk mals stuk vlees op tafel zetten? Dan is tournedos zeker een aanrader. Dit malse vlees komt van de ossenhaas, een zacht stuk vlees, omdat het een spier is die vrijwel geen werk verricht. Dit geeft de tournedos een heerlijke smaak. Daarnaast ziet het vlees er heerlijk uit, dankzij de vorm, de fijne structuur en egale kleur. U kunt het uitstekend met uiteenlopende bijgerechten en sauzen serveren. Waar u dit vlees ook mee combineert: het zal uw maaltijd altijd naar een hoger niveau tillen. Wat wenst u nog meer?

Keuze uit een ruim assortiment aan vlees van topkwaliteit

Uiteraard is het van belang dat u tournedos van uitstekende kwaliteit bestelt, om zo optimaal van dit smakelijke vlees te kunnen genieten. Daarom bestelt u uw vlees het best bij Beef & Steak. Deze onlineslager verkoopt namelijk enkel kwaliteitsvlees. Daarbij profiteert u ook nog eens van ruime keuze. Van deze vleessoort alleen al zijn er meerdere opties, zoals een minitournedos van Aberdeen Angus of een Wagyu tournedos. Natuurlijk vindt u ook andere vleessoorten terug in het ruime aanbod van deze online slager. Wat dacht u bijvoorbeeld van een malse steak of een heerlijke bavette? U kiest uit diverse soorten rund-, varkens-, lams- en wildvlees. Ook voor vis en gevogelte zit u in deze webshop goed.

Plaats uw bestelling online en ontvang het vlees al snel

U profiteert bij Beef & Steak niet alleen van topkwaliteit vlees en ruime keuze, maar ook van gemak. U hoeft immers niet meer de deur uit om uw favoriete vlees te bestellen. De bestelling wordt bovendien snel bij u thuisbezorgd. Als u vandaag voor 16.15 uur bestelt, heeft u het vlees de volgende dag al in huis. Wilt u meer weten over een bepaald soort vlees of heeft u een vraag over het bestellen? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van deze online slagerij. Zij beantwoorden uw vragen graag en voorzien u waar nodig van advies.

https://beefensteak.nl/