Debandzooi
Image default
Tuin en buitenleven

Hoogwaardige jacuzzi’s voor optimaal bubbelcomfort

We hebben er even op moeten wachten, maar de regenachtige dagen lijken op hun einde te komen en maken plaats voor de zon. Wie nog niet de nodige voorbereidingen heeft getroffen voor de zomerdagen en zomerse temperaturen, moet echter snel tijd maken om hieraan te beginnen! Zonnebrand is er namelijk in overvloed, maar opblaasbare jacuzzi’s rolden vorig jaar als warme broodjes over de toonbank, waardoor vele geïnteresseerde vragers naast het net visten. Echter, wees niet getreurd, want dit jaar is een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Opblaasbare Bubbelbaden geeft je daarom een kijkje in het assortiment en helpt je bij het beantwoorden van de vraag: welk opblaas bubbelbad past bij mij en mijn zomer?

Het formaat van het bubbelbad

Bubbelbaden bestaan in vele soorten en maten, waardoor het belangrijk is om aandacht te besteden aan het gewenste formaat. Hierin spelen zaken zoals de grootte van de tuin, de grootte van de vriendengroep en/of familie en het gewenste comfort een doorslaggevende rol. Wanneer de tuin namelijk erg krap is en jij desondanks besluit te kiezen voor een zespersoons bubbelbad, kan dit mogelijk problemen opleveren om je te kunnen bewegen in de tuin. Echter, je wil jouw gasten wel comfort bieden, dus kies in dat geval niet voor een vierpersoons bubbelbad als je meer dan vier vrienden uitnodigt.

Bubbels door waterjets of luchtstralen

De bubbelbaden van Opblaasbare Bubbelbaden worden gemaakt met water- of luchtstralen, die beiden een andere werking hebben. De waterjets zijn namelijk waterstralen met een masserend effect, terwijl de luchtstralen de daadwerkelijke, traditionele bubbels creëren. Beide systemen zijn erg aan te raden, maar de uiteindelijke keuze is zeer persoonlijk!

Aanvullende accessoires voor de ideale bubbelervaring

Naast formaat en de keuze voor water- of luchtstralen kan het comfort vergroot worden door je te verdiepen in de mogelijke accessoires. Benieuwd wat Opblaasbare Bubbelbaden allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/