Debandzooi
Image default
Vervoer en transport

Goedkoop met de taxi naar Schiphol

Goedkoop met de taxi naar Schiphol

Staat er een prachtige vakantie op de planning naar een zonovergoten bestemming en moet je daarvoor vliegen vanaf Schiphol? Dan is het altijd weer een beetje een gedoe over hoe je daar terecht moet komen. Vooral wanneer je nu niet bepaald om de hoek woont. Nu kan je natuurlijk prima met het openbaar vervoer gaan, maar die treinen vallen meer dan eens uit of hebben vertraging en dat wil je natuurlijk niet hebben wanneer je haast hebt. En dus kiezen veel mensen ervoor om met de taxi naar Schiphol te gaan.

 

Een goed begin van je reis

Waarom? Omdat dat een heel ontspannen begin van je reis is. Heerlijk voor de deur worden opgehaald, zware koffers die voor je worden ingeladen in de auto en je wordt zo voor de deur van Schiphol met je bagage weer afgezet. Het enige wat je hoeft te doen is heerlijk achteroverleunen en genieten van dit fijne begin van je vakantie. Maar waar vind je nu eigenlijk een fijne chauffeur die niet te veel kosten in rekening brengt, die netjes op tijd is en je in een veilige auto naar plaats van bestemming brengt?

 

Hoe vind je een betrouwbare chauffeur?

Helaas zijn er meerdere taxichauffeurs rondom Schiphol die het niet zo nauw nemen met de regels. Zij brengen enorme kosten in rekening en proberen op een agressieve manier klanten te ronselen rondom Schiphol. Zaak is het om goed op te letten en deze frauduleuze chauffeurs te ontwijken. Gelukkig kan dat vrij eenvoudig. Wanneer je namelijk een taxi reserveert via schipholtaxi.amsterdam, taxi.expert of schipholtaxi.pro weet je namelijk zeker dat je goed zit. Op deze websites kun je namelijk van tevoren precies lezen waar je aan toe bent en hoeveel het je gaat kosten.

 

Waar bestaat het tarief uit?

De taxichauffeurs die aangesloten zitten bij schipholtaxi.amsterdam, taxi.expert en schipholtaxi.pro hanteren een vaststaand tarief. Dat bestaat uit een starttarief van 2,97 euro, een kilometertarief van 2,18 euro en 0,36 euro per minuut. Dit gaat om de normale taxi’s waar je met vier personen in kunt. Liever een taxibusje waar je met acht mensen in kunt? Dan betaal je een starttarief van 6,04 euro, een kilometertarief van 2,75 euro en 0,41 euro per minuut.