Debandzooi
Image default
Bedrijven

DJ inhuren van Music2party2

DJ inhuren van Music2party2

Heb je binnenkort wat te vieren? Wil je voor je verjaardag eens goed uitpakken, organiseert je bedrijf binnenkort een feestje of ben je voor een studentenfeest op zoek naar een DJ? Bij Music2Party2 kun je een allround-DJ inhuren voor een drive-in show. Music2Party2 is een onderneming van DJ Maykel Smits. Je kunt hem als DJ inhuren voor een feest in Oosterhout. Maykel is gespecialiseerd in het neerzetten van een disco sfeer, met heerlijk swingende jaren ’70 en ’80 muziek. Uiteraard kan hij ook muziek naar jouw eigen wensen en voorkeuren afspelen.

Huur een DJ voor je verjaardagsfeest in bij Music2Party2

Bij Music2Party2 kun je terecht voor een compleet verzorgd feest. Het meenemen en plaatsen van professionele DJ apparatuur, geluidsinstallaties en zelfs lichteffecten worden compleet door Maykel verzorgd. De muziek die gedraaid wordt kan met jou overlegd worden. Maykel beschikt namelijk over een grote en zeer gevarieerde muziekcollectie. Graag komt hij op jouw feest langs om jou en je gasten een top avond te bezorgen!

DJ Maykel Smits in omgeving Oosterhout

DJ Maykel Smits van Music2Party2 is al vanaf jongs af aan met muziek bezig. In 2013 besloot hij zich daarom te wagen aan een carrière als DJ. Vandaag de dag heeft hij al vele mensen met de voetjes van de vloer mogen laten gaan, op allerlei verschillende feesten en evenementen. Zo kun je Maykel onder meer als bruiloft DJ inhuren, maar ook voor je bedrijfsfeest DJ inhuren in Noord-Brabant.

  • Compleet verzorgd feest (incl. eigen apparatuur)
  • Fotoshoot ook mogelijk
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Gespecialiseerd in 70’s en 80’s muziek voor een fijne discosfeer
  • Al je wensen zijn bespreekbaar

Boek gelijk een DJ!

Wil je voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest een DJ inhuren in Noord-Brabant of omgeving? Dan ben je bij Music2Party2 aan het juiste adres. Vraag gerust om vrijblijvende informatie of vraag een scherpe offerte op maat aan. Je kunt Maykel bereiken door te bellen naar 06-24595015 of gebruik te maken van het contactformulier op zijn website.

https://www.music2party2.nl/