Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Beoordeling van de hoverkart – het hoverboard-accessoire dat het in een go-kart omzet

Maakt u zich zorgen over het rijden op een hoverboard? Misschien heeft u veel video’s gezien van mensen die van hoverboards vallen en dat maakte u een beetje wantrouwig van het rijden op een hoverboard. Er is goed nieuws voor u, nu hebt u een optie waarmee u op een hoverboard kunt rijden zonder u zorgen te hoeven maken dat u ooit zult vallen of uzelf pijn zult doen.

Dit staat bekend als de hoverkart. Nu kunt binnen een minuut een hoverkart, die slechts $ 30 kost, aan uw hoverboard koppelen en samen met uw vrienden racen en plezier hebben.

Dus wat is een Hoverkart?

In wezen is een hoverkart een koppeling voor een hoverboard dat het in een Go Kart verandert. In wezen is het een zitje dat aan een hoverboard wordt bevestigd en het heeft twee handvatten die worden gebruikt om de voetzolen van de hoverboards naar beneden te duwen om de beweging ervan te regelen. Dit betekent dat u in de hoverkart zit en op de handvatten drukt om hem naar achteren of naar voren te verplaatsen, om van richting te veranderen en in feite helemaal niets doet en terwijl u veilig en comfortabel zit op een stoel op het niveau van de hoverboard. Hoe cool is dat?

Is het moeilijk om een Hoverkart te rijden?

Nee helemaal niet. Het is heel eenvoudig, en u hoeft maar een paar keer te oefenen en u zult totaal en volledig van de Hoverkart genieten. Het enige dat u hoeft te doen, is in de Hoverkart zitten en de hendels naar voren of naar achteren verplaatsen. Wanneer u de hendel naar voren en naar beneden beweegt, gaat deze vooruit en wordt het versneld, en wanneer u de hendels achteruit beweegt, gaat deze langzamer.

Terwijl u hem gebruikt, weet u met een beetje oefening precies hoe u hem moet verplaatsen, u kunt zelfs ‘wheelies’ doen en gewoon gek plezier hebben met al uw vrienden.

Het installeren van een Hoverkart op uw hoverboard is heel eenvoudig

In wezen is de Hoverkart een kar met een zitplaats erop, die aan het hoverboard wordt bevestigd door een paar bouten en moeren aan te draaien. Het is op dezelfde manier bevestigd, ongeacht wat het hoverboard-merk is, zolang het maar de standaard 6.5 inch wielmaat hoverboard is. U moet wat basisassemblage van de hoverkart uitvoeren wanneer deze aankomt, en het dan aan het hoverboard bevestigen, een paar moeren en bouten aandraaien en vastbinden voor extra veiligheid.

Binnen een minuut of twee bent u klaar om te gaan.

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/