Debandzooi
Image default
Zakelijke dienstverlening

Apps optimaal beheren met API platform

Een API platform, ook wel ‘Integratieplatform’ genoemd, is datgene wat een bedrijf in deze tijd nodig heeft om 100% future proof (toekomstbestendig) te worden. Waar ligt dat precies aan? Het integratieplatform zorgt voor vereenvoudiging van het digitale landschap waarin uw applicaties functioneren. De digitale applicaties van uw bedrijf zitten met denkbeeldige snoertjes aan elkaar. Als die snoertjes niet goed geordend zijn, raken ze vroeg of laat in de knoop en dat kan tot serieuze problemen leiden. Daarom is het nodig om een structuur aan te brengen. Dit doet u het beste met de API platform software van Datacon in Tilburg. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het ordenen van de digitale infrastructuur van bedrijven en weet exact wat er nodig is. Het API platform ontwaart snoertjes en minimaliseert het aantal benodigde verbindingen.

Minimale kans op fouten

Apps die langs elkaar heen werken kunnen data nogal eens op de verkeerde plek of op het verkeerde moment afleveren. Het leveren en delen van data kost bovendien veel moeite en verloopt traag. Door via bovenstaand bedrijf een integratieplatform aan te laten leggen, zullen de problemen worden weggenomen. Het is alsof bepaalde bouwstenen een beetje worden bijgevijld, waardoor plotseling alle stukjes in de puzzel in elkaar vallen en de ware potentie van het systeem zichtbaar wordt. Op een API platform schitteren niet alleen de afzonderlijke applicaties; de applicaties vullen elkaar ook aan, als ingestudeerde synchroonzwemmers.

Wat doet het bedrijf precies?

De expert zorgt ervoor dat alle overbodige connecties worden weggewerkt. Hierdoor is het heel goed mogelijk dat u van meer dan zeventig onderlinge connecties teruggaat naar slechts negen of tien. Hoe minder connecties u heeft, hoe sneller de data gedeeld worden en hoe makkelijker het is om deze op te vragen. De kans op fouten wordt bovendien verkleind. Het vinden van een fout is ook makkelijker. Het API platform overkoepelt en beschermt, zowel u, als uw klanten.