Debandzooi
Image default
Auto's en Motoren

Zo vind je de beste deal voor je nieuwe bedrijfswagen

Nu het weer beter gaat met de economie komen er weer nieuwe bedrijven bij. Ben je ondernemer dan ben je wellicht op zoek naar een goede bedrijfsauto. Die vind je tegenwoordig ook heel gemakkelijk online. Je kunt er namelijk voor kiezen om de auto niet te kopen maar te leasen. Zo is er bij voorbeeld de mogelijkheid voor de Ford Transit Connect lease. Je kunt dan binnen enkele weken nadat  het contract is getekend beschikken over deze stoere en betrouwbare bedrijfswagen. Al naar gelang de overeenkomst loopt het contract voor een aantal jaren. In deze periode betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik oftewel de lease van de auto.

Waarom is operational lease de beste keuze?

Een auto zelf aanschaffen voor je bedrijf gebeurt tegenwoordig steeds minder vaak. Veel ondernemers, zeker zzp’ers hebben hiervoor simpelweg niet de benodigde financiële middelen. Voor de aankoop van een bedrijfsauto is een flinke som geld nodig en als je dit geld niet beschikbaar hebt dan houdt het al snel op. Je kunt proberen het geld te lenen bij een bank maar hier betaal je vaak een flinke rente voor. Als je de lening al krijgt, het kan ook nog zo zijn dat de bank je niet kredietwaardig genoeg vindt. Kies je voor operational lease dan kies je voor “wel de lusten niet de lasten”. Je betaalt een vast bedrag per maand en hiervoor mag je de auto gedurende een overeengekomen periode gebruiken.

De vaste kosten zijn gedekt bij zakelijk auto leasen 

Om de vaste kosten voor het gebruik van je Ford Transit hoef je je niet meer te bekommeren. Deze zitten in de leaseprijs en zijn dus gedekt. Je betaalt niets extra voor reparaties en onderhoudsbeurten en ook niet voor de wegenbelasting en de allrisk verzekering. Alleen de brandstof komt nog voor eigen rekening, alsmede incidentele kosten zoals bij voorbeeld parkeergeld of tol.

https://www.autoleasecentrale.nl/