Debandzooi
Image default
Auto's en Motoren

Nog snel je auto theoriecertificaat halen? 123-Theorie helpt je daarbij!

Mag jij bijna afrijden maar heb jij nog steeds het theoriecertificaat niet gehaald? Heb je het al eens geprobeerd maar ben je helaas gezakt of heb je gewoon weinig tijd of geen zin om alle auto theorie aan te leren? Of ben je mega zenuwachtig en maak je je daardoor nu al super druk om het theorie-examen. Heb je het om die reden nog niet aangedurfd om het CBR examen aan te vragen? Schrijf je dan snel in voor de auto theoriecursus van 123-Theorie, wij nemen alle stress en spanning bij je weg en zorgen ervoor dat jij lekker snel het theoriecertificaat in the pocket hebt!

Onze cursus is een eendaagse theoriecursus, je kan zelfs op dezelfde dag je examen al maken. En natuurlijk halen! Want daar zorgen we wel voor. Als jij in Den Haag woont kan je je inschrijven voor de cursus theorie in 1 dag in Den Haag. De exacte cursuslocatie krijg je na je inschrijving van ons door, het theorie-examen maak je in Rijswijk waar het CBR gevestigd is.

Binnen 1 dag alle auto theorie aanleren en examen maken, dat is natuurlijk echt super relaxed. Je moet er wel ’s ochtends vroeg je bed voor uit, de aanvangstijd is 07.00. Dit is best heel vroeg, dat weten we. Maar je moet er uiteraard wel wat voor over hebben en je snapt natuurlijk dat we voldoende tijd moeten hebben om jou en de andere cursisten alle theorie super goed aan te leren.

De docenten geven door het hele land theorielessen

De theorie wordt je aangeleerd door één van onze docenten die door het hele land lesgeven om iedereen aan zijn of haar theoriecertificaat te helpen. Zo kan je je in plaats van voor de cursus in Den Haag ook inschrijven voor de theoriecursus in Arnhem. Maar ook in onder andere Amsterdam, Zwolle, Eindhoven en Goes kan je bij ons terecht. Raadpleeg onze site voor alle cursus bestemmingen.

Met de hulp van 123-Theorie gaat het jou zeker lukken om te slagen voor het theorie-examen. Vind een cursuslocatie in de omgeving van jouw woonplaats, prik de datum die jou goed uitkomt en klik vervolgens op de inschrijf button. Twijfel niet meer maar ga ervoor! Wij zullen er alles aan doen zodat het jou lukt om in 1 keer te slagen!

https://www.123-theorie.nl/

Gerelateerde artikelen

Jouw autorijbewijs halen bij rijschool Zoetermeer?

4 Dingen om rekening mee te houden als je net je rijbewijs hebt gehaald

Zo vind je de beste deal voor je nieuwe bedrijfswagen