Debandzooi
Image default
Gezondheid

Anders dan anders: fitness in Haaksbergen

Waarom kies jij voor fitness Haaksbergen? Wij zijn een kleinschalige fitnessclub die wel hetzelfde aanbiedt als de grotere keten. Bij ons vind je nog een persoonlijk contact, de mevrouw aan de balie weet wie je bent en wat je leuk vindt. Onze prijs is niet hoger dan de grotere keten en wij bieden vele verschillende groepslessen aan voor jong en oud. Bij ons krijgen 2 verschillende doelgroepen een beetje meer aandacht. Voor 50-plussers en jongeren met een verstandelijke beperkingen hebben wij extra lessen zo blijven deze doelgroepen ook fit en vitaal.

Lessen

Wij bieden 10 verschillende lessen aan. Wil je krachttrainen, maar niet aan apparaten hangen? Dan is de bodypump les iets voor jou. In deze les train je kracht, maar ook conditie. Je traint met gewichten die voor jou fijn voelen en doet hiermee verschillende oefeningen. Hierdoor bepaal je dus zelf de intensiteit van jouw training. Dit alles vindt plaats op muziek die zorgt voor extra motivatie en plezier. Is spinning nog net een niveau te hoog voor jou, maar wil je wel graag conditie opbouwen? Dan hebben wij de fietsles die net iets onder de spinning zit. Iedereen kan hieraan deelnemen en je zal merken dat je conditie heel snel beter wordt.

Outdoor

Is in een zaal sporten niets voor jou, jij bent liever buiten onderweg? Outdoor zegt het eigenlijk al, deze les vindt buiten plaats. Je mag gebruik maken van de sportieve hulpmiddelen die je uit andere lessen kent. Wij bouwen echter ook onderweg oefeningen in waar we gebruik maken van de dingen die we tegen komen. Denk hierbij aan bankjes, bruggen, paaltjes enzovoort. Conditie en kracht wisselen we per week af. De ene week lopen we langer dan de andere, maar hiervoor doen we dan veel meer krachtoefeningen. In deze les is plaats voor elk niveau! Heb je na het lezen van onze website helemaal zin gekregen in een proefles? Neem dan telefonisch contact met ons op.

 

Gerelateerde artikelen

Waarom heb je fitness supplementen nodig?

Sneller spieren met hulp van een sportdietist in Haarlem

Omgaan met agressie, hoe kan je dit leren?