Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Wil jij ook zo graag kamerplanten in je woonkamer?

Als je nog geen planten in je huis hebt, dan is dit het moment om nieuwe planten aan te schaffen.  Kamerplanten zijn namelijk de eyecatcher in je huis. Dit komt door de mooie groene kleur en de vorm van de bladeren. Elke plant is dan wel weer anders, de vorm van de bladeren de kleur en hoe snel de plant groeit. Het laatste punt, hoe snel de plant groeit heeft niet alleen te maken met de plant zelf maar ook de verzorging en de plek van de plant. Als je de plant op de verkeerde plek neer zet of te veel water geeft, groeit de plant niet zo snel en kan de kamerplant uiteindelijk doodgaan. Wil je weten hoe jij het beste je kamerplanten kan verzorgen? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Zo houd jij je kamerplanten tevreden

Heb je een plant op het oog die je graag wilt hebben? Top! Maar past de plant wel bij jou in de ruimte? Als de plant een schaduwplant is en de ruimte staat op het zuiden, dan komt er te veel licht binnen. De kamerplant houdt het dan helaas niet zo lang vol. De belangrijkste punten zijn dan ook de verzorging en de standplaats van de plant. Gelukkig is dit niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet dan blijven jouw kamerplanten zeker een hele tijd mooi. Maar als de verzorging niet goed is, dan vindt de plant het alsnog niet zo prettig bij jou. De verzorging vergt dan ook iets meer aandacht, denk aan de juiste hoeveelheid water en de pot waar de plant in staat. Wordt de pot te klein? Dan heeft de plant geen plek meer om zijn wortels kwijt te kunnen. Op deze manier kan die niet zo goed doorgroeien.

Neem eens een kijkje op de website van Fleurdirect

Fleurdirect is de partij om eenvoudig een nieuwe kamerplant aan te schaffen. Elke kamerplant heeft op de website een uitgebreide beschrijving, of het een schaduw of zon plant is, hoeveel water de plant nodig heeft en of de plant voeding nodig heeft. Op deze manier weet jij of de plant geschikt is voor jouw woonkamer!

https://www.fleurdirect.nl/