Debandzooi
Image default
Auto's en Motoren

Maak fleet management eenvoudig

Het managen van een wagenpark is geen gemakkelijke taak. Iedere wagenparkbeheerder streeft naar perfectie en een zo efficiënt mogelijk ingericht wagenpark. En dat wordt makkelijker wanneer men gebruik maakt van de juiste fleet management software. Krijg meer inzicht in uw wagenpark: waar zijn alle voertuigen? Hoe lang zijn we op locatie geweest bij de klant? En hoeveel brandstof hebben we bespaard?

 

GPS tracker

Met een GPS tracker in de voertuigen wordt het fleet management een stuk eenvoudiger. De GPS traker in het voertuig wordt gemonteerd – dit is een klein kastje – en vervolgens beschikt u over track en trace. Hierdoor is het mogelijk de voertuigen te volgen via uw eigen online account op een kaart. Bekijk hoe lang het nog rijden is tot de volgende klant, welke snelheden er zijn geregistreerd en wie er heeft gereden. Kortom: meer inzicht in het wagenpark door gebruik te maken de juiste fleet management software.

Kosten besparen met fleet management

En wist u dat er jaarlijks duizenden euro’s bespaard kunnen worden? Niet alleen door een efficiënte en effectievere planning, maar ook door het inzicht in het brandstofverbruik. Vergelijk het daadwerkelijke brandstofverbruik met de opgegeven waarden vanuit de fabriek en trek conclusies. Wist u dat het stationair laten draaien van de auto honderden, zo niet duizenden euro’s per jaar kan kosten? Er is sprake van stationair draaien wanneer de auto stil staat, zonder dat de motor is uitgezet. Denk bijvoorbeeld aan een pakketbezorger die de auto langs de weg stil zet, de motor laat draaien en snel een pakket bezorgt. Een auto verbruikt gemiddeld 3,42 liter brandstof wanneer die stationair draait. En staat de auto dagelijks 12 keer 5 minuten lang stationair te draaien, dan kost dat bij een dieselprijs van € 1,20 en een benzineprijs van € 1,55 per liter, kost het stationair draaien van de auto respectievelijk € 86,- en € 111,- per voertuig per maand. Heeft u een wagenpark van 5, 10 of 20 auto’s? Dan lopen de kosten aardig op. Krijg meer inzicht in uw wagenpark met de fleet management software van TrackJack.

https://www.trackjackeurope.com/fleetmanagement/

Gerelateerde artikelen

VW Classic eigenaren vertrouwen op Paruzzi

Hoe vind je een geschikte rijschool?

Goed en voordelig rijles in Amsterdam