Debandzooi
Image default
Auto's en Motoren

In 1 keer slagen voor auto theorie, wie wil dat nou niet?

Wie wil er nou niet in 1 keer slagen voor auto theorie? Dat wil iedereen toch super graag? Met de hulp van Gelijk Geslaagd kan dit! Je zult zelfs niet alleen in 1 keer slagen, je hoeft hiervoor ook maar 1 dag van je tijd in te leveren. Hoe? Door je in te schrijven voor de auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd.

Wij geven bij Gelijk Geslaagd eendaagse auto theoriecursussen. In 1 dag zorgen wij ervoor dat je voldoende kennis hebt om je examen bij het CBR te kunnen maken en natuurlijk meteen te halen. In plaats van dagen achter elkaar te moeten leren uit dikke theorieboeken kunnen wij jou binnen 1 dagje alle theorie super goed aanleren, zonder boeken. Onze methode is zo goed dat ons slagingspercentage zeer hoog is. Ook zijn er veel leerlingen na het volgen van onze cursus geslaagd met alleen maar goede antwoorden, met 0 fouten op hun examen dus!

Wat heb je nodig voor onze cursus?

Het enige dat wij van jou vragen is een dagje van jouw tijd, een gezellig humeur, goede motivatie, lekkere energie en je ID-kaart. O ja, en je moet je wekker op tijd zetten. We beginnen namelijk meestal om 07.00 al met lesgeven. Je hoeft gelukkig niet in de vroege ochtend een boterhampakketje te maken, er is een heerlijke lunch bij de cursus inbegrepen. Tussen het leren door voorzien we je natuurlijk ook van lekkere drankjes. In de middag gaan we naar de locatie van het CBR om examen te maken, wij brengen je hier naartoe. Ook hebben we al een examenplek voor je gereserveerd bij het CBR. Voordat we naar het CBR vertrekken krijg je van ons jouw reserveringsnummer. Het is wel heel belangrijk dat je een identiteitsbewijs bij je hebt dat geldig is. Heb je geen geldige legitimatie meegenomen? Dan mag je van het CBR geen examen maken.

Wij bereiden je voor op je auto, motor en scooter theorie-examen

Wij bieden niet alleen de auto theoriecursus aan, je kan voor meerdere theoriecursussen bij ons terecht. Wil jij binnen 1 dag je motortheorie halen? Schrijf je dan in voor onze motortheoriecursus. Wil je je scooter theorie halen? Schrijf je dan in voor onze tweedaagse scootertheoriecursus.  

Laat je door ons helpen en je bent zeker weten Gelijk Geslaagd!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/