Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Een persoonlijke laptop

Als er één ding essentieel is in deze tijden van het corona virus, dan is het zonder twijfel onze laptops. De meeste mensen staan in deze tijden van thuis werken en online school op met een laptop en het is het laatste wat ze zien voordat ze weer gaan slapen. We besteden in deze tijden zo veel tijd achter onze laptops, dat het leven zonder een laptop bijna ondenkbaar is. We zijn er echt afhankelijk van geworden, zonder een laptop kunnen we niet werken en kunnen we ook niks voor school doen.

 

Als jij nu gewoon een laptop helemaal voor jezelf hebt, en hij loopt nooit vast en werkt altijd perfect, dan is er helemaal niks aan de hand. Als dit het geval is bij jou, dan heb je echt heel erg veel geluk. Bij zo veel mensen doet de laptop het steeds niet goed, zo veel mensen moeten een laptop delen met hun broertje of zusje. Eigenlijk zou iedereen laptop moeten hebben, maar ja, waar haal je al die laptops vandaan? Eerst moet je sparen, want een laptop is niet gratis. Of je nou een nieuwe wil omdat de oude het niet doet, of omdat je er steeds een moet delen, je wil dat jouw nieuwe laptop perfect is. Stel je nou eens voor dat je al het geld van de wereld had, welke specificaties zou jij dan kiezen als je je laptop zelf samenstellen mag?

 

Een snelle laptop heeft ee i5 of een i7 processor. Een i5 processor is gemaakt voor mensen die internetten, tekstverwerken en films in full HD willen afspelen. Een i7 processor is voor de meeste mensen niet nodig, die is echt voor games spelen en video’s bewerken. Naast een processor moet je ook nog op de grootte letten. De kleinste laptopjes zijn 13 inch in de diameter, de grotere zijn wel 17 inch. Welk besturingssysteem kies ij? Je kan ook kiezen voor een linux laptop 2020.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/?v=796834e7a283