Debandzooi
Image default
Winkelen

De sneakers van 2021

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit de mode van nu. Of je nou sneakers zoekt voor je dagelijkse bezigheden, om te sporten of om te dragen naar je werk? Bij elk moment loop je er met sneakers modieus bij.

De laatste jaren hebben we veel trends voorbij zien komen zoals de witte sneaker maar ook neon kleuren. Wij zijn benieuwd naar de sneakers van 2021 die de komende maanden in de straten te zien zullen zijn. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste sneakers in je kast hebt staan hier alvast de belangrijkste trends op een rijtje.

 #1 Kleur

Kleur zien we laatste tijd meer terug bij de moderne sportschoenen. De meeste zijn echte eyecatchers. Afgelopen jaar zagen we al dat sneakers met kleuren erg populair zijn. Dat zal komend jaar alleen maar zo doorgaan. Vergeleken met vorig jaar beschikken de sneakers van dit jaar over meer combinaties met prints zoals slangenprint en croco.

#2 Hoge zolen

Een hype die we afgelopen jaar al zagen zal ook komende periode niet vlug uit het modebeeld weg gaan. Dames zijn gek op deze trend en dat is niet te ontkennen. Deze sneakers hebben een uitstraling die meer naar de fashion neigt zoals de Axel Arigato Clean 90. Hierdoor worden ze vaak gedragen door fashionistas die hun schoenen zorgvuldig matchen met hun outfit.

#3 Witte klasiekers

Wellicht een cliché, maar de witte sneakers zullen (ook) dit jaar een ‘must have’ zijn voor jou schoenenkast. Gemakkelijk te combineren met al jouw outfits, geschikt voor elke gelegenheid en zowel sportief als trendy. Dat karakteriseert de witte sneakers. In onze collectie vind je een overvloed aan witte sneakers kopen. Van de klassieke Axel Arigato tot hun nieuwste modellen.

#4 Retro sneakers

Net als eerdere jaren komt ook de retro stijl weer helemaal terug. Denk aan diverse 1990 stijl schoenen die we nu opnieuw in de markt zetten. De vertaalslag van deze trend vind in 2021 plaats in de vorm van retro sneakers. Wat vroeger hip was, zien we nu weer terug. Merken alsLaviar, Axel Arigato en Bracket laten deze trends zien in hun collectie.

Wat is jouw favoriete sneaker trend? Houd jij meer van de platform sneakers of een combinatie van diverse kleuren, of ga je liever voor de witte klassieke sneaker?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Bij Loche Luxury Footwear kun je een breed assortiment van onder andere Axel Arigato kopen.

Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.