Debandzooi
Image default
Zakelijk

Een ervaren bedrijf dat de hoogste kwaliteit voorzetapparatuur aanbiedt

Durwen Benelux is dé specialist als het gaat om voorzetapparatuur voor heftrucks. Door de lange ervaring met allerlei soorten heftrucks die de afgelopen decennia zijn ontwikkeld, garandeert dit bedrijf altijd de beste kwaliteit. De geschiedenis van Durwen Benelux gaat helemaal terug tot 1947, toen het begon met de ontwikkeling van machines. In 1970 begon de specialist met het produceren van voorzetapparatuur, wat eerst voor de lokale markt en vervolgens ook voor de export bedoeld was. Omdat de technici van dit bedrijf zich al jarenlang bezighouden met de ontwikkelingen op het gebied van deze apparatuur, weet u dat u aan hun adres altijd de juiste keuze maakt voor uw heftrucks.

Kies voor multifunctionaliteit

Voorzetapparatuur maakt heftrucks multifunctioneel en zorgt ervoor dat de heftruck bijvoorbeeld wendbaarder wordt of een betere stabiliteit bij bepaalde lasten heeft. Hydraulisch en mechanisch voorzetapparatuur voor heftrucks is bij Durwen Benelux niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens heel uiteenlopend. U vindt er onder meer klemmen, schepbakken en vorkenverstellers, maar ook bijvoorbeeld sneeuwschuivers. De sneeuwschuiver maakt van uw heftruck een nog handiger hulpmiddel en kan tot wel 30 graden naar links en naar rechts schuiven. Ook de voorzetvorkenborden en werkkooien breiden de functionaliteit van uw heftruck uit. Zo kunt u uw heftruck eenvoudig uitbreiden met de betrouwbare apparatuur van Durwen Benelux.

De beste service om uw heftrucks compleet te maken

Al jarenlang wordt er een uitgebreid assortiment aan voorzetapparatuur geproduceerd in de eigen, ruime productiefaciliteit van Durwen Benelux. Klantenbelang, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteitsnorm staan hier al jaren hoog op de lijst. De specialisten van dit bedrijf zijn zeer goed geschoold en werken met de modernste machines. Het kwaliteitsmanagementsysteem dat wordt gehanteerd is volgens DIN- en ISO 9001 normen. Sinds 2012 is het bedrijf gevestigd in Drunen, zodat bedrijven gevestigd in heel Nederland snel hoge kwaliteit voorzetapparatuur kunnen aanschaffen. Daarnaast bieden de specialisten uitstekend advies en geven zij trainingen aan monteurs van andere bedrijven. Er is ook een mogelijkheid om apparatuur te huren. Profiteer van het vakmanschap van Durwen Benelux en maak uw producten compleet!

https://www.durwenbenelux.com/