Debandzooi
Image default
Woning en Tuin

Zonwering: bescherming en privacy voor uw huis

De laatste tijd zien we een trend in het ontwerp en de bouw van gebouwen met glazen wanden om het zonlicht optimaal te benutten. Maar een van de nadelen is de warmte die het glas doorlaat en de temperatuurstijging die het veroorzaakt met als gevolg een hoger elektriciteitsverbruik.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de warmte te verminderen, zoals zonwering in Ede. In dit artikel presenteren wij de belangrijkste voordelen en kenmerken van dit veelzijdige en functionele element. Kijk hier eens naar!
 

Wat zijn zonweringen Ede?

Het is een conventioneel gordijn gemaakt van een materiaal dat warmte en ultraviolette stralen filtert, reflecties vermindert en warmteverlies in de wintermaanden voorkomt. Een van de belangrijkste voordelen is het vermogen zich aan te passen aan uw behoeften aan licht en warmte.

Wanneer bescherming nodig is, opent u het gordijn volledig en als u daarentegen geïnteresseerd bent in de toetreding van licht en warmte, trekt u het gordijn gewoon in. U kiest te allen tijde het niveau van bescherming.

 

Energie besparen

Het is misschien niet meteen duidelijk, maar met zonwering Ede kunt u ook geld besparen. Door direct zonlicht weg te houden van de buitenmuren van uw huis, heeft u minder airconditioning binnenshuis nodig.

 

Biedt esthetische aantrekkingskracht

Met een ruime keuze aan beschikbare stijlen en ontwerpen, voegen zonweringen Ede zeker esthetische aantrekkingskracht toe aan de buitenkant van uw huis, brengen schoonheid en een verfijnde afwerking aan het pand.

Door het interieur van uw huis te beschermen tegen direct zonlicht voorkomt u ook dat meubilair kromtrekt, waardoor de levensduur ervan wordt verlengd.

 

Zonweringen bieden functionaliteit

Zonweringen kunnen relatief snel door deskundigen worden geïnstalleerd, zodat u op elk moment van de dag van uw huis kunt genieten.

Het gebruik ervan is een eenvoudig proces, met vele ontwerpen die op de markt verschijnen. Er zijn ook geautomatiseerde opties beschikbaar, waardoor ze nog gemakkelijker te bedienen zijn, met de mogelijkheid van manueel of geautomatiseerd openen en sluiten.

 

Waar kan ik de zonwering plaatsen?

Zonweringen worden op maat gemaakt en er zijn verschillende modellen. Ze zijn geschikt voor alle soorten glas en ramen, zowel horizontaal, verticaal als schuin. Ze hebben verschillende soorten aandrijving, ketting, slinger of elektrisch. Verschillende modellen en kleuren. Er is een gamma van 100% recycleerbare stoffen.

Het is een goede manier om te leven met de voordelen van de zon zonder last te hebben van de ongemakken. De zonwering is de perfecte oplossing voor uw huis.