Debandzooi
Image default
Beauty en verzorging

Welk oogschaduw palet is het handigst?

Een oogschaduw palet (klik hier voor de website) gaat erg lang mee, dus als je op het punt staat een nieuwe te kopen is het handig om een palet te kiezen die het beste bij je past. Er moeten niet te veel kleuren in zitten die je niet gaat gebruiken, anders koop je iets wat je niet gaat gebruiken en dat is zonde. Je wilt ook dat het oogschaduw palet enigszins betaalbaar is, dus liever geen paletten van veertig euro. Anderzijds wil je een oogschaduw palet dat niet te goedkoop is, het moet natuurlijk wel een beetje kwalitatief blijven. Daarnaast moet het palet passen bij de rest van je verzameling aan make up, en je huidskleur natuurlijk.

Mijn keuze voor een oogschaduw palet

Ik wist het écht niet dus ik begon met zoeken voor mijn oogschaduw palet op beauty88 online. De website is vooral handig omdat je kan filteren op merk en prijs, bovendien worden er beoordelingen achtergelaten door klanten. Daar kan je meteen aan zien of het product goed bevallen is na aanschaf. Een van de dingen die ik meteen merkte is dat het merk Revolution vooral goedkope, maar ook kwalitatieve oogschaduw paletten aanbood. Hun oogschaduw palet Makeup Revolution Redemption Palette is echt ontzettend goedkoop: €4.95! Daarnaast heeft het ook een vijf sterren beoordeling. Zelf ging ik even verder zoeken omdat deze palet voornamelijk natuurlijke huidskleuren bevatte, terwijl ik het af en toe ook leuk vind om met donkerblauwe oogschaduw de straat op te gaan. Omdat Revolution mij wel het fijnste merk leek heb ik uiteindelijk de oogschaduw palet Makeup Revolution Fortune Favours The Brave Palette gekocht. Die is maar €13.90 op beauty88, aangezien zo’n oogschaduw palet meestal erg lang meegaat had ik dat er wel voor over.

Ben ik tevreden?

Ja, als je zelf op zoek bent naar een nieuw oogschaduw palet en graag wilt experimenteren is Makeup Revolution Fortune Favours The Brave Palette zeker een aanrader. Ik gebruik het nu een week of twee en ga zelfverzekerd elke dag de deur uit. Je kunt de verschillende kleuren goed combineren voor een wimper-versterkend effect. Het palet is geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor als je naar een feestje gaat. Hopelijk lukt het jullie ook om het oogschaduw palet te vinden die het beste bij jullie past!