Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Van sanitaire cabines tot tribunestoelen

Bent u op zoek naar een sanitaire oplossing voor uw school, zwembad, wellness center of andere soort recreatiebedrijf? Dan bent u bij Sistim Nederland B.V. aan het juiste adres. Dit bedrijf is sinds 1995 Nederlands importeur van diverse producten op het gebied van sanitair. Denkt u hierbij aan sanitaire cabines, sanitaire wanden, zitbanken en nog veel meer. In 2006 heeft dit bedrijf hun leveringsprogramma uitgebreid met wastafelbladen en tribunestoelen. Ook hebben zij op dat moment een eigen lijn ontwikkeld van sanitaire wanden, sanitaire cabines en garderobekasten. Zo waren zij op dat gebied niet meer afhankelijk van de andere leverancier.

Producten van hoge kwaliteit

De producten die deze onderneming u levert zijn van een hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau. De prijzen van deze sanitaire cabines zijn dan ook wel iets hoger dan het gemiddelde prijspeil. De producten uit de eigen lijn zijn eenvoudiger, maar hebben nog altijd een degelijke uitstraling en daaraan gekoppeld een scherpere prijs. Zo kunnen zij voor iedere portemonnee producten leveren. De verschillen tussen de producten zijn te vinden bij het productenoverzicht op de website. Ook de wastafelbladen zijn leverbaar in diverse mogelijkheden. U kunt ook hier kiezen voor eenvoudig of luxieus en alles wat daartussen zit. Deze wastafelbladen zijn ook terug te vinden in het productoverzicht. Zo kunt rustig bepalen wat uw wensen zijn en wat daar het beste bij aansluit.

Profiteer van fijne levering en montage

De sanitaire cabines en alle andere producten worden na levering gemonteerd door zeer ervaren monteurs. Deze monteurs zijn goed toegerust voor elke inbouwsituatie en leveren een montage die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die voor deze onderneming enorm belangrijk zijn. Deze monteurs werken vanuit een drietal locaties met als uitvalsbasis Breda, Veenendaal en Tynaarlo. Kortom, bij dit bedrijf kunt u als eigenaar van een recreatiebedrijf altijd slagen op het gebied van sanitaire cabines en andere sanitaire oplossingen. Ook kunt u dan verzekerd zijn van een goede installatie en jaren gebruiksplezier.