Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Koffiemok met logo bedrukken; ideaal als promotiemateriaal voor jouw bedrijf

Koffiemok met logo bedrukken; ideaal als promotiemateriaal voor jouw bedrijf

Als ondernemer wil je jouw bedrijf op de kaart zetten en ervoor zorgen dat mensen weten wie je bent en wat je doet. Promotiemateriaal is hiervoor een uitstekend middel. Een populair item, vooral op de werkvloer, is de koffiemok. Een koffiemok met het logo van jouw bedrijf erop bedrukt. Hoe leuk is dat! In deze blog vertel ik je graag meer over de voordelen van deze mok als promotiemateriaal.

 

Het vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf

Een koffiemok bedrukken met jouw logo is een slimme manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Jouw medewerkers en klanten gebruiken de mok dagelijks en wanneer ze bijvoorbeeld visite krijgen, wordt jouw logo ook gezien door anderen. Op deze manier blijf je top-of-mind bij jouw doelgroep.

 

Het bevordert de loyaliteit van je medewerkers

Door koffiemokken met het logo van jouw bedrijf aan je medewerkers te geven, laat je zien dat je om hen geeft en dat ze belangrijk zijn voor het bedrijf. Hierdoor voelen medewerkers zich meer verbonden met het bedrijf en zullen ze trotser zijn om het logo van jouw bedrijf te dragen op hun mok.

 

Goedkoop en professioneel 

Een koffiemok bedrukken is relatief goedkoop en de mok kan jarenlang gebruikt worden. Zo bespaar je op de reclamekosten en maak je toch reclame voor jouw bedrijf. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling. Koffiemokken met het logo van jouw bedrijf erop, geven meteen een professionele uitstraling aan je bedrijf. Het laat zien dat je als bedrijf veel waarde hecht aan je imago.

 

Het is een origineel cadeau

Een koffiemok met logo van Loopper voor jouw bedrijf erop is een origineel cadeau voor bijvoorbeeld jubilea of als relatiegeschenk. Hierdoor geef je niet alleen een cadeau, maar laat je ook zien dat jouw bedrijf persoonlijkheid heeft. Een ander leuk en orgineel cadeau zijn sloffen bedrukken. Iedereen kan wel een paar sloffen in de herfst en zeker winter gebruiken.

Zoals je hebt kunnen lezen is een koffiemok bedrukken met jouw bedrijfslogo erop echt een geweldig idee om je bedrijf te promoten. De voordelen zijn enorm. Onthoud dat het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf essentieel is en dat een koffiemok met jouw logo daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Vergeet dus niet om deze eenvoudig en goedkope vorm van reclame te overwegen bij het promoten van jouw bedrijf.

 

https://www.loopper.nl/