Debandzooi
Image default
Woning en Tuin

Imola tegels uit de oudste fabriek van Italië

Steeds meer mensen laten Imola tegels leggen in het interieur. En dat is helemaal niet zo vreemd. Door te kiezen voor deze tegelsoort, bent u verzekerd van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. De fabriek waar de tegels worden geproduceerd bestaat sinds 1874 en is hiermee de oudste fabriek van Italië. Imola tegels en andere prachtige tegels van bijvoorbeeld het merk Kronos vindt u in de showroom van Intertegel. Indien u een specifiek type op het oog heeft, stuur dan uw gegevens via het offerteformulier. De medewerkers van dit bedrijf nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op en maken een passende offerte.

Italiaanse kwaliteit met Kronos tegels

Zowel de Kronos als Imola tegels zijn afkomstig uit Italië. Het verschil tussen beide merken is dat het merk Kronos zich specialiseert in keramiek. Ook staat Kronos bekend als een kleinschalige Italiaanse fabriek. Kies voor de Terramare, Namur of Blautech serie, allen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om een goede indruk van deze kleur te krijgen is het verstandig om de showroom van Intertegel te bezoeken. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom aan de Merwedestraat 66a in Dordrecht. Geef uw woonkamer, badkamer of keuken een perfecte afwerking en kies voor tegels waar u jarenlang plezier aan heeft. Naar welke tegel gaat uw voorkeur uit?

Imola tegels, Kronos tegels en meer in de showroom van 1200 m2

In de showroom zijn de mooiste en populairste soorten gepresenteerd. Staat er een ingrijpende badkamerverbouwing op de planning? Wilt u uw keuken een eigentijdse uitstraling geven? Of is er een andere ruimte in huis die u aan gaat pakken? Voor iedere situatie biedt Intertegel een passende oplossing. Kies bijvoorbeeld voor Imola tegels of Kronos tegels voor de vloer of tegen de wand. Beide tegels kunt u zelfs laten plaatsen, eventueel met vloerverwarming, door de ervaren tegelzetters van dit bedrijf. Intertegel levert en brengt uw bestelling door het hele land, zonder daarvoor een aanbetaling te vragen. Dat is nog eens kwaliteit!