Debandzooi
Image default
Woning en Tuin

Henco is sinds 2008 onderdeel van Aalberts

Sinds 2008 is Henco onderdeel van Aalberts. Dit is een belangrijke wereldspeler op het gebied van innovatieve technologieën. De samenwerking met deze innovator zorgt voor extra aandacht en kwaliteit. U mag gerust hoge eisen stellen aan de perfecte oplossing voor uw zaak. De specialisten staan altijd voor u klaar om zo goed mogelijk te adviseren. Het bieden van de hoogst haalbare service is hier standaard van toepassing. 

Henco begon in 1992 maar is zo’n 20 jaar later uitgegroeid tot een grote aanbieder met een ijzersterk verhaal. Op dit moment werken er meer dan 300 werknemers en heeft voor ieders wens een passende oplossing.

Henco is de onbetwiste specialist in buizen en persfittingen, deze geschikt zijn voor iedere sanitaire wens. Denk bijvoorbeeld aan de perfecte oplossingen om installaties beter en sneller te maken. Het specialisme gaat echter nog een heel stuk verder.

Bij dit bedrijf draait het letterlijk en figuurlijk om een verbinding maken! Dit bedrijf levert een zeer breed scala aan mogelijkheden, dit perspectief voor al uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan buizen, koppelingen en andere toebehoren voor het maken van welke gewenst verbinding dan ook.

Het maken van een verbinding kan veel verschillende manieren. De krachten worden gebundeld om de perfecte oplossing te bieden, zelfs voor de meest complexe installaties. Wanneer er voor Henco kopen wordt gekozen biedt dit de beste oplossing zonder hoge kosten.

Deze experts besteden de uiterste aandacht aan uw precieze wens. De focus ligt op het bieden van de beste oplossing tegen een zo scherp mogelijke prijs. De hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid staat hierbij bovenop. Henco kopen is het geld dubbel en dwars waard. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor al uw wensen!

https://www.installatievakwinkel.nl/henco