Debandzooi
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een professionele bootstoffering bij een ervaren bedrijf

Bootstoffering is echt een specialisatie. Daarom gaat u naar Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel. Deze specialist heeft naast jarenlange ervaring binnen bootstoffering ook een zeer goede manier van werken als het aankomt op de klanttevredenheid. Ze bekijken uw situatie, het te stofferen voertuig en uw wensen. Na alles zorgvuldig te bekijken en te overleggen, gaat dit specialistisch bedrijf aan de slag. Ook voor het herstofferen van schepen kunt u bij Stoffeerderij Calypso uitstekend terecht. Met twee vestigingen in Nederland heeft u de keuze aan welk filiaal u een bezoek komt brengen.

Kies voor topkwaliteit wanneer uw bootstoffering vervangen moet worden

Wilt u graag uw boot een nieuwe look geven? U heeft uw prettige schip al jaren en bent helemaal tevreden, maar investeren in nieuwe bekleding en matrassen is nooit verkeerd. Om bootstoffering van topkwaliteit te ontvangen komt u naar Stoffeerderij Calypso. Deze experts beantwoorden al uw vragen en daarnaast overtreffen zij uw verwachtingen. Dit doen zij op meerdere vlakken, maar vooral door van A tot Z maatwerk af te leveren. Wanneer het allemaal klaar is en geïnstalleerd, zult u weer rondkijken op uw boot met een heel nieuw gevoel. Als u dan op uw nieuwe kussens en bootstoffering gaat zitten, kunt u dat met een tevreden glimlach doen.

De expert in bootstoffering voert de beste jacht- en scheepsstoffering uit

Uw jacht is uw trots en daarom besteed u ook veel aandacht aan de verzorging ervan. Niet alleen de buitenkant van een jacht of boot moet er verzorgd uitzien en mooi glimmen, ook binnen moet het in orde zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de bekleding. Is het tijd om aan nieuwe bootstoffering te beginnen? Of bent u nog een jacht aan het ontwerpen en wilt u de opties doorspreken? Bij Stoffeerderij Calypso kunt u dan goed terecht. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring in de branche en hebben al vele personen en bedrijven als klant mogen helpen. Ook in herstoffering zijn ze de échte specialist en staan ze ook altijd voor u klaar.