Debandzooi
Image default
Groothandel

Een kwalitatief hoogwaardige CNC formaatzaag voor nauwkeurige houtbewerkingen

CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control, wat verwijst naar computergestuurde werkmachines. Die regeling zorgt ervoor dat hout, maar ook andere materialen met de grootste mate van nauwkeurigheid kunnen worden vervaardigd. Om houtbewerkingen met behulp van een computer te kunnen uitvoeren, is vanzelfsprekend precisie vereist. Wat u namelijk wenst te bereiken, is het produceren van aantallen die geen verschillen ten opzichte van elkaar vertonen. Zo voldoet elk product dat met een formaatzaag van CNC tot stand gekomen is aan dezelfde maatvoering.

Nieuwe en tweedehands houtbewerkingsgereedschappen

CNC is een zeer gespecialiseerde manier van houtbewerken waar u de juiste gereedschappen voor nodig hebt. Een van de vaakst gebruikte computergestuurde CNC machines is de formaatzaag. Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een nieuwe of tweedehands formaatzaag, bent u bij A1 Machines uit Enter aan het juiste adres. Het bedrijf biedt een ruim assortiment. Kiest u voor een tweedehands exemplaar, dan kunt u er zeker van zijn dat het in perfecte staat verkeert.

Aanschaf, installatie en onderhoud

U vindt in het bovengenoemde bedrijf niet alleen een geschikte formaatzaag, maar ook een betrouwbare partner voor de installatie daarvan. De monteurs beschikken over de noodzakelijke diploma’s en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Veiligheid draagt men hoog in het vaandel. U en uw medewerkers ontvangen daarnaast uitgebreide instructies over het gebruik van de machine. Ook voor onderhoud en hulp bij storingen kunt u de specialist uit Enter inschakelen.

Voor productiebedrijven van uiteenlopende omvang

Met een CNC formaatzaag produceert u grotere series van hetzelfde product met de hoogste mate van nauwkeurigheid. Dat maakt de machine zeer geschikt voor productiebedrijven van uiteenlopende omvang. Heeft u interesse in de mogelijkheden die A1 Machines u biedt? U kunt telefonisch of per e-mail vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf. De ervaren medewerkers staan u graag te woord.