Debandzooi
Image default
Groothandel

De beste dierenkliniek in regio Arnhem

Bent u op zoek naar een goede dierenkliniek in de omgeving van Arnhem waar uw dier de beste zorg krijgt? Dan is Kliniek Klaver4Dieren in Dodewaard, provincie Gelderland, de dierenkliniek waar u terechtkunt. Deze kliniek staat voor de beste zorg voor uw huisdier. De dieren die worden behandeld zijn honden, katten, knaagdieren, vogels, hobbyvarkens en bijzondere dieren. De meeste dieren worden op reguliere basis behandeld, maar er komen ook veel patiënten uit heel het land op doorverwijzing van andere dierenartsen. De behandeling is altijd of afspraak, maar in de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog met uw dier terecht.

Reguliere en alternatieve behandelingen voor uw huisdier

Bij deze dierenkliniek in Dodewaard, in de buurt van Arnhem, heeft u de keuze uit reguliere behandelingen of alternatieve behandelingen. Zo werken de dierenartsen bijvoorbeeld ook met homeopathische middelen en zijn acupunctuur en supplementen op natuurlijke basis ook opties. In de kliniek wordt er gewerkt met moderne hulpmiddelen, waardoor een diagnose snel kan worden gesteld. In overleg met u wordt een behandelplan gemaakt, waarna deze wordt gestart. Zo kan uw dier al vrij snel herstellen, dankzij de gerichte aanpak die de dierenartsen van deze dierenkliniek in regio Arnhem hanteren.

Neem contact op met de dierenkliniek en ga met uw huisdier langs

Op de website van deze dierenkliniek in de buurt van Arnhem (Gelderland) ziet u overzichtelijk de contactgegevens. Op deze manier kunt u gemakkelijk contact opnemen met de aanwezige medewerkers en een afspraak voor uw huisdier maken. Laat vooral weten wat er aan de hand is met uw huisdier, zodat de medewerker die u aan de telefoon heeft, dit goed kan noteren in het systeem. Op maandag tot en met zaterdagochtend kunt u in de kliniek terecht voor een afspraak met uw huisdier of voor het afhalen van benodigde medicatie. Zo is er zeker een moment waarop het u uitkomt!

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/