Debandzooi
Image default
Aanbiedingen

Beleef een heerlijke dag in een schitterend vogelpark in Nederland

Wil je graag met het hele gezin een leuk uitstapje inplannen, maar wil je deze keer voor iets unieks gaan? Voor een onvergetelijk dagje uit in Nederland, kun je altijd naar Vogelpark Avifauna in Zuid-Holland, waar je geniet van de vele mooie vogels en een grote buitenspeeltuin voor de kinderen. Deze combinatie zorgt ervoor dat iedereen een heerlijke dag heeft en niemand zich hoeft te vervelen. In het park zie je namelijk unieke vogelsoorten en zijn er genoeg activiteiten, zoals voedermomenten, waar kinderen én ouders genieten van al het moois dat deze dieren te bieden hebben. Hun verzorgers vertellen daarnaast ook alles wat je wilt weten over de meest exotische vogelsoorten in het vogelpark.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven

Wanneer je met kinderen naar dit vogelpark in Nederland gaat, weet je zeker dat ze een toffe dag beleven. Naast de vele exotische vogels die je kunt zien, hebben ze bij dit park in Zuid-Holland ook een enorm grote buitenspeeltuin met gave attracties voor diverse leeftijden. Zo hebben ze een megatrampoline, verschillende graafmachines en de oudere kinderen kunnen varen op de speciale jungle-rivier. Als ouder of begeleider kun je rustig bijkomen op het terras met een verfrissend drankje. Naast de buitenspeeltuin hebben ze bij dit park in Zuid-Holland ook een indoor hal met botsauto’s, een draaimolen en een groot spookhuis. Ieder kind leeft zich helemaal uit bij de vele attracties in deze speeltuin.

Geniet samen van al het moois op dit vogelpark

Of je nu met het gezin een onvergetelijke dag wilt beleven of een schoolreisje wilt organiseren voor de klas of wellicht de hele school, bij dit vogelpark in Nederland zit je geheid goed. Op hun website kun je zelfs verschillende arrangementen reserveren wanneer je met een grote groep komt. Bij Vogelpark Avifauna weet je zeker dat alle kinderen (en ouders) een onvergetelijke dag beleven in het mooiste vogelpark van Nederland, mede dankzij de grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland.