Zo kiest u voor een van de beste VoIP aanbieders

Zakelijk bellen op een veilige en vertrouwde manier wordt mogelijk gemaakt door de diverse VoIP aanbieders. Wie weet is deze moderne vorm van telefonie ook dé ultieme uitkomst. Weet u waarom? U heeft hiervoor geen eigen telefooncentrale op locatie, maar u gebruikt de telefooncentrale van Lilytel. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

Betaalt u zich ook scheel aan zakelijke telefonie? Het kan anders! Maak simpelweg gebruik van de diensten van VoIP aanbieders. Dit is een goedkoop alternatief voor de traditionele vorm van telefonie. Heeft u er al eens over nagedacht? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Een specialist binnen de VoIP aanbieders:innovatief en betrouwbaar

Een echte pionier op het gebied van Hosted VoIP, dat is Lilytel. Het brengt veel voordelen met zich mee wanneer u besluit om gebruik te gaan maken van de diensten van deze aanbieder. Er wordt veel waarde gehecht aan “afspraak is afspraak”. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

0