Zelf een PU gietvloer leggen met hulp van de specialist? Het kan!

Vaak als u een doe-het-zelf project onderneemt, krijgt u geen hulp van een expert. Als u uw gietvloer zelf wilt doen en deze bestelt bij Decochip, dan krijgt u die service wel. Waarom een PU gietvloer of epoxy gietvloer? Deze vloeren worden in Nederland zowel bij particulieren als bedrijven steeds populairder, omdat het materiaal nagenoeg geen onderhoud vereist en omdat het materiaal een zeer geluiddempende werking heeft. Bij Decochip leggen de experts u aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan uit hoe u de PU gietvloer zelf kunt doen. Het is een eenvoudig te hanteren materiaal en dus een project dat bij uitstek geschikt is om aan te pakken door de beginnende of gevorderde doe-het-zelver.

Gietvloer van PU met betonlook, geschikt voor elke ruimte

De veilige en onderhoudsvriendelijke PU gietvloeren passen overal, ongeacht of u ze aanbrengt in uw magazijn of in de keuken van uw huis. Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de vloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan.

Een PU gietvloer zelf doen? De specialist legt u uit hoe

Wist u dat u het aanbrengen van een PU gietvloer best eenvoudig is? U kunt dit dus ook makkelijk zelf doen? Vraag advies aan de specialist en krijg binnen een handomdraai een prachtig resultaat in huis. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt en verschillende soorten afwerkingsproducten. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.

0